Varkauden Mainarit oli lauantaina täysin ylivoimainen senioreiden mestaruussarjan kierroksella Tampereen Kaupissa.

Mainarit lähtivät kierrokselle neljänneltä sijalta, mutta Kaupin radoilla he olivat voittamattomia vieden nimiinsä kaikki seitsemän ottelua.

Varkautelaiset keilasivat myös päivän parasta joukkuekeskiarvoa 859,3. Eroa päivän toiseksi parhaaseen joukkueeseen Porin XO:hon tuli 521 pistettä.

Henkilökohtaisissa tuloksissa paras oli XO:n Pasi Paalosalo 225,6 pisteen keskiarvolla, toiseksi paras oli Tapiolan Patterin Jari Honkanen ja kolmanneksi paras Helsingin Jyrän Jari Vilppula.

Runkosarjassa Mainarit nousi kärkeen 163 pisteen erolla Helsingin GB:hen. Kolmantena on XO, joka on Mainareita jäljessä 237 pistettä. Neljäntenä on Tampereen TKK, joka jäänyt reilu 100 pistettä XO:sta. Näiden joukkueiden jälkeen on suurempi ero, sillä viidentenä oleva Helsingin Jyrä on jäänyt kärjestä 1164 pistettä. Sijoilla 5-8 olevat Jyrä, Kokkolan CPS, Patteri ja Helsingin Boltsi-72 saavat siis keväällä onnistua miltei täydellisesti, jos meinaavat vielä mitalipeleihin.

Koko kauden pelaajapörssiä johtaa Tampereella ensi esiintymisen senioreiden mestaruussarjassa tehnyt Juha Immonen 224,0 pisteen keskiarvolla. Kaikki pelit pelanneista kovin keskiarvo on Immosen seurakaveri Ari Jehkisellä, 217,8, joka on pelaajapörssin kolmantena. Hänen edellään on neljä sarjaa keilannut Patterin Kimmo Huurinainen.

Neljäs kierros keilataan 15.2.2020 Porissa.