Striking Against Breast Cancer -parikilpailun karsinta keilattiin loppuun Suomen aikaa viime yönä. Tehokkaimpana parina jatkopeleihin etenivät Danielle McEwan ja EJ Tackett 14 sarjan yhteistuloksella 3213, joka on 413 pistettä päälle parituloksen. McEwan keilasi 1572 ja Tackett 1641. Karsinnan toiseksi sijoittuivat Bryanna Cote ja Chris Via tuloksella 3179 ja kolmanneksi saatiin eurooppalaista väriä, kun Liz Kuhlkin ja Englannin Richard Teece tulivat kolmanneksi tuloksella 3172. 

Verity Crawley on parinsa Wes Malottin kanssa sijalla 10 tuloksella 3042. Birgit Noreiks ja Stuart Williams ovat sijalla 24 ja Maria Bulanova ja Brad Miller sijalla 30. Muut eurooppalaiset eivät tällä kertaa jatkopeleihin yltäneet. Karsinnan päätteeksi nähtiin myös roll off, kun Kayla Crawford/Mike Dole ja Rina Zimmerman Sabo/Nicholas Burgess pelasivat tasatuloksen 2881. Roll offin pelitapana oli yksi sarja (kukin pelaaja pelasi oman sarjansa) ja sen voittivat Crawford ja Dole 463-405 ja he lunastivat itselleen 40 sijan ja jatkopaikan. Dasha Kovalova/Chris Barnes ja Diana Zavjalova/Dom Barrett jäivät molemmat niukasti ulos jatkopeleistä samalla tuloksella 2876 ja heille jäi sijat 42 ja 43.

Houstonissa pelit jatkuvat tänään ja 40 parhaan viiden sarjan semifinaalipeli on näillä hetkillä pelattu. Sen jälkeen kahdeksan parasta paria jatkaa round robin -peleihin, jonka perusteella kilpailun voittaja ratkaistaan. Pelejä voi seurata FloBowlingin kautta ja tuloksia löytyy kilpailun facebook-sivulta

 

Eliisa Hiltunen