SKL ja Ticketmaster Suomi aloittivat yhteistyön EM-kotikisojen lipunmyynnin osalta. Helsingin Talissa pelattavien keilailun miesten EM-kilpailuiden lipunmyynti alkaa maanantaina 2. maaliskuuta klo 9.00.

Miesten EM-kilpailut järjestetään Helsingissä Talissa 12.-23. elokuuta 2020 ja varsinaiset kilpailuosiot pelataan 14.-22. elokuuta.

Talin keilahallissa katsojille paikkoja on rajallinen määrä, joten pääsyliput kannattaa ostaa ajoissa. Liput tulevat myyntiin Ticketmasterin verkkosivujen sekä lipunmyyntipisteiden kautta tänään maanantaina 2. maaliskuuta klo 9.00.

Vaihtoehtoina ovat kaikki yhdeksän EM-kisapäivää kattava lippu (14.-22.8.) sekä päiväkohtaiset liput.

Lippujen hinnat:

Kaikki kisapäivät kattava lippu: 33 euroa (sisältää kulut)

Päivälippu: 11 euroa (sisältää kulut)

Liput tulevat maanantaina myyntiin verkkosivuilla osoitteessa www.ticketmaster.fi/keilailu.

– On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Suomen Keilailuliiton kanssa ja olla mukana tekemässä Keilailun EM-kisoista hienoa tapahtumaa Suomen sporttikansalle, kommentoi Ticketmaster Suomen myyntipäällikkö Mikko Haapala.

Suomen Keilailuliiton toiminnanjohtajan Sami Järvilän mukaan lipunmyynnin saaminen Ticketmasteriin on tärkeä osa kotikisojen järjestelyitä.

– EM-kilpailuiden lipunmyynti oli alusta asti tarkoitus viedä lipunvälittäjäyhtiölle ja Ticketmaster kuuluu maassamme alan isoimpiin yrityksiin. Suomessa järjestettyjen keilailun arvokilpailuiden lipunmyyntiä ei ole aikaisemmin tehty näin näkyvällä paikalla. Hienoa, että innokas myyntikumppani löytyi, Järvilä kertoo.

Keilailun miesten EM-kilpailuiden alustavat aikataulut näet kilpailuiden virallisilta verkkosivuilta:

EM-kilpailuiden aikataulu