Miesten SM-liigan toisen kierroksen ensimmäinen päivä päättyi helsinkiläisen GB:n päivän joukkueen titteliin ja vahvistettuun asemaan kokonaislistan kärjessä.

Suvereenisti viisi ensimmäistä otteluaan hallinnut GB joutui nöyrtymään viimeisessä sarjassa Joe’s Goldille päivän ainoaan tappioonsa. Joukkueen ylivoimaisuudesta kertoo se, että tästäkin huolimatta kärkisija oli taputeltu.

– Tietysti vähän harmittaa, että päivä päättyi näin, GB:n henkilökohtaisesti paras Joonas Jähi kertoi otteluiden jälkeen.

– Me pelattiin oikein ja meille se tuntui luonnolliselta. Meillä oli kavereita jotka pelasivat sisäkautta ja sitten taas osa jotka lenkitti, että kai siinä oli sen verran meillä tilaa pelata.

Jähi kehui myös joukkueensa yhteishenkeä, eikä usko suuria muutoksia tulevan sunnuntaille:

– Meillä meni hyvin läpsytellessä koko päivä ja kun pelihuumori pysyy, niin silloin meillä on helppo pelata. Se on meille tärkeää.

TKK nosti päivän pelillä itsensä toiseksi ohi TPS:n. Matka kärkeen kuitenkin kasvoi 26 pisteeseen. TPS on Tamperetta perässä 14 pistettä ja neljänneksi päivän toiseksi parhaalla suorituksella noussut Bay jahtaa Turkua 15 pisteen päästä. Mainareiden ja Bayn ero on vain seitsemän pistettä.

Henkilökohtaisella puolella paras koko päivän keilannut oli GB:n Jähi keskiarvolla 238,50. Tuloslistalla Jähiä ennen olivat Bayn kolme sarjaa heittänyt Simo Leskinen (ka. 256) ja yhden sarjan Turulle keilannut Karri Oksman (268).

Ottelut jatkuvat huomenna sunnuntaina klo 10.

 

1. Ottelut

Kuten tällä tasolla kuuluukin, erot olivat alkuun hyvin minimaalisia kaikissa otteluissa kokonaispisteiden kannalta katsottuna. Useampi keilaaja aloitti kuitenkin urakkansa vähintään puolikkaan sarjan jonolla, joka aiheutti isompia eroja yksittäisiin sarjakamppailuihin.

RäMeen ja BC Joe’s Goldin kohdalla eroa alkoi löytymään kokonaispisteisiin vasta aivan lopussa. Tasaisuus paistoi myös sarjakohtaisesti, ja neljä viidestä olisi voinut kääntyä vielä kumpaan suuntaan tahansa ennen viimeisiä ruutuja. Lopputuloksen 1026-964 vei kuitenkin RäMe, mutta koska Joensuu kuittasi useamman sarjan, raskaat jaettiin 14-6.

Myös TKK ja WRB keilasivat tasaisesti – sekä henkilökohtaisesti että joukkueena. Joukkuevoitto ja useampi sarja ratkesivat vasta viimeisen ruudun aikana. TKK oli kuitenkin tällä kertaa parempi, ja vei raskaat 1105-1069. Tiukin henkilökohtainen sarjavoitto ratkaistiin Kari Saaren ja Matti Virran välillä, joka ratkesi Saaren eduksi pisteellä viimeisen ruudun paikolla ja kahdeksalla kaadetulla keilalla. Virta kaatoi kympin ensimmäiseen kaadon, mutta jätti ratkaisun Saarelle jättäen toisella heitollaan yhden keilan. Raskaat lopulta siis Tampereelle 16-4.

Ganali Helmen Tero Järvinen aloitti sarjansa kuuden jonolla, mutta sai silti tiukan vastuksen GB:n Olli-Pekka Pajarista. Miesten välinen kisa päättyi lopulta Pajarin voittoon 236-232. Lopputulos kääntyi viimeisen puolikkaan kaatoiloittelulla (koko joukkue jätti viiteen ruutuun keiloja pystyyn yhteenlaskettuna vain seitsemän kertaa) GB:lle selvästi 1146-1008, ja kun neljä viidestä voitti sarjansa, raskaat jäivät hallitsevalle sarjakärjelle 18-2.

Patterin ja TPS:n välinen ottelu kääntyi tasaisen alun jälkeen yksiselitteisesti turkulaisten laariin. Kokonaispisteet 1069-904 ja neljän sarjan voitot toivat TPS:lle siis 18 raskasta. Ainoastaan Sami Javanainen haastoi vastustajansa ja vei raskaat pistein 232-181.

Mainarit johti Mistralia pelin puolessa välissä n. 50 pistettä, ja vaikka ero kaventuikin hetkeksi loppupuolikkaalla, kokonaispisteiden 1099-1043 raskaat matkasivat Varkauteen. Henkilökohtaisesti Mistralin Antti Tukiainen vei kuitenkin varmat pisteet Onni Riikoselta 199-133 ja Magnus Lönnroth Pasi Uotilalta päivän parhaalla sarjalla 279-247. Raskaat jakautuivat siis 16-4.

Bay piti Ysisataa kokonaispisteissä takanaan käytännössä koko ottelun, kasvattaen eroa pikkuhiljaa loppua kohden. Lopputulos 1112-971 toi siltä osin ansaitut raskaat. Sarjatasolla muutama pari aiheutti jännitystä, kun Lahti kompuroi lopussa hieman. Ysisata onnistuikin tämän varjolla nappaamaan itselleen kaksi sarjavoittoa, ja raskaat jakautuivat 16-4. Simo Leskinen oli rataparin paras sarjalla 275.

 

2. Ottelut

GB ja TKK näyttivät tekevän kaatoa kaadon perään ja heittivät lopulta molemmat kiitettävän hienot tulokset 1111 ja 1157. Tällä kertaa kuitenkin GB pystyi kääntämään tilanteen viimeisen ruudun aikana edukseen ja vei itselleen kokonaispisteiden raskaat. Sarjatasolla voitot jaettiin 2-3 niin, että kokonaisraskaat lunasti edelleen sarjajohdossa säilyvä GB 16-4. Joukkueiden parhaat Petteri Salonen 258 ja Joonas Jähi 247.

Ottelun puolen välin jälkeen GH oli ottanut johtoaseman Patterista ja jatkoi varmoja otteitaan loppuun saakka kokonaistuloksella 1053-970. Pari henkilökohtaista murskavoittoa mahdollisti kuitenkin muutaman tiukan sarjapelin, ja lopulta Patteri onnistui haalimaan itselleen kolme sarjavoittoa. Raskaat siis Raumalle 14-6.

Bay ei pystynyt jatkamaan ensimmäisen pelinsä tulostasoa ja kamppailu RäMeen kanssa venyi ratkaisun puolesta aivan viimeisen ruudun viimeiseen heittäjään. RäMe näytti jo vievän, ja ensimmäisten kahden sarjan raskaat menivätkin Lohjalle. Seuraavat kaksi kääntyivät kuitenkin lahtelaisille puhtaiden loppujonojen ansiosta. Ankkureilla Bayn Juhani Tonterilla oli allaan tyhjä, RäMeen Sami Salinilla kaato. Salin aloitti, ei jatkanut, vaan paikkasi kaksi jäänyttä keilaa. Tonteri vastasi kaadolla. Kun Salin jätti ylimääräisellä uudet kaksi, lopputuloksessa oli tasan 10 pisteen ero. Lahden voittoon tarvittiin tupla. Kokenut Tonteri lunasti paikkansa, hoiti homman kotiin ja lopputulos Baylle 1020-1010. Raskaat siis 16-4.

Ysisata ja Mainarit veivät ratkaisun myös viimeisiin ruutuihin. Tiukin tilanne nähtiin Ysisadan Miro Pikkaraisen ja Mainareiden Mika Heinon välillä; ero jäi lopulta vain kolmeen pisteeseen Ysisadan hyväksi, kun Pikkarainen kaatoi viimeiseensä 20 pistettä Heinon 16:tta vastaan. Tiukkaa oli myös kokonaispisteissä. Mainareilla oli loppukirin paikka, joka kuitenkin tyrehtyi tulokseen 1059-1100. Raskaat lopulta yllättävänkin isosti Ysisadalle 18-2.

Seinäjoen WRB suoritti tarkemmin ja oli ennen viimeistä ruutua turkulaisia jo satakunta pistettä edellä. Henkilökohtaisesti vain TPS:n Jarno Marjakangas onnistui ottamaan kaksi raskasta Kari Saaresta 234-224, tiukimman tappion koki Jesse Kallio 237-239 Riku-Petteri Kivelän kanssa. WRB lunasti siis itselleen 18 raskasta.

Mistralilla ja Joe’s Goldilla tasainen kamppailu päättyi sarjavoittojen jakaantuessa 2-3 porvoolaisten hyväksi. Kokonaispisteissä Joensuu yritti loppukiriä, joka jäi kuitenkin vain haaveeksi Porvoon pitäessä paikkansa. Kokonaistulos 1040-986 ja raskaat 16-4 Mistralille.

 

3. Ottelut

Päivän kolmansissa peleissä eroja alkoi jo syntyä jo huomattavasti selvemmin. Ysisata jatkoi pisteiden keruuta ja voitti Mistralin viimeisessä ottelussa ennen taukoa lukemin 1012-919. Raskaat jakaantuivat kuitenkin 16-4, kun Porvoon Tukiainen ja Jarmo Sinilaakso lunastivat omat kamppailunsa. Sinilaakso oli hienolla loppukirillään myös Porvoon paras sarjalla 221. Varkauden Oskar Welin oli 236 sarjallaan joukkueensa paras.

GB näytti, ettei ole luopumassa kärkipaikastaan, ja jätti TPS:n nuolemaan näppejään lähes täydellisesti. Ainoastaan Jesse Kallio onnistui raskaissa kirimällä viimeisellä neljän suorallaan Jähin kiinni, ja puikkasi lopulta ohi vain kahdella pisteellä 228-226. 18 raskasta siis Helsinkiin. Kokonaistulos 1205, paras suoritus Puharisen 269, ”huonoin” Jähin 226. Turkulaisista parhaan heitti Juuso Rikkola, 234.

WRB heräsi sarjan puolivälin paikkeilla ja kokeili useiden kaatojonojen avulla kiriä umpeen eroa Patteriin – lopulta onnistuen jopa niinkin tarkasti, että kokonaisraskaat jaettiin ensimmäistä kertaa päivän aikana tasan 1073. Myös sarjoissa WRB onnistui kerran enemmän, joten lopullinen jako seinäjokelaisten eduksi 11-9. Henkilökohtaisen parhaat WRB:ltä Lari Marjamäki 256, Patterilta Saku Konttila 246.

Tampere kasvatti kokonaispiste-eron Ganali Helmen huolimattomuuteen nojaten nopeasti niin isoksi, ettei raumalaisilla ollut paljon vastaan sanomista. Ero muodostui kuitenkin käytännössä kolmen keilaajan tuloksista, joten sarjatasolla GH sai vietyä pisteet Markus Melasen (199 – Henrik Puumala 190) ja Klaus Hietarinteen (226 – Atte Broms 186) voimin. Raskaat näin Tampereelle 16-4 ja kolmen ottelun jälkeen Tampere on nostanut kokonaistilanteessa itsensä toiselle sijalle ohi TPS:n.

Bay ei myöskään halunnut jättää ratkaisua enää viimeisiin ruutuihin ja voitti Joe’s Goldin tyhjentävästi 1118-928. Nollaraskaisiin ei silti päädytty tässäkään ottelussa, sillä Joensuun Nico Kärkkäinen pystyi pitämään Bayn Roni Leskisen tarpeeksi lähellä, ja ottelu päättyi lopulta tasan 188 pisteellä. Lahden Simo Leskinen oli henkilökohtaisesti paras sarjalla 256. Raskaat siis Lahteen 19-1.

Mainarit sisuuntui äskeisestä tappiostaan ja järjesti parin muun rataparin tapaan näytöksen päivän kolmanteen otteluun lukemin 1148-930. Ihan täydelliseksi ei tässäkään kuitenkaan päästy, sillä RäMeen Mäyry sai vietyä raskaat Rissaselta 192-178. Varkauden Mika Heino oli 279 pisteen sarjallaan otteluiden paras.

 

4. Ottelut

Tauolta palattiin GB:n pitäessä edelleen johtoa sarjapistein 224. TKK oli nostanut itsensä toiseksi, mutta eroa oli kärkeen jo 30 pistettä. TPS majaili kolmannella sijalla 10 pistettä tamperelaisia perässä ja yhdeksän pisteen päässä Turkua oli neljänneksi kiivennyt Bay. Mainarit jahtaa lahtelaisia viidenneltä sijalta myös yhdeksän pisteen päässä. Taulukon loppupäässä tilanteet eivät olleet muuttuneet.

GH:n taulua täplittivät reiät, ja TPS pääsi karkaamaan. Ennen viimeistä ruutua ero oli jo reilusti päälle sadan pisteen. TPS:n komea tulos 1147 toi Turkuun myös neljä sarjavoittoa, sillä Rikkolan 200 ei tällä kertaa riittänyt Rauman Hietarinteen 247 pistettä vastaan. Turun paras oli jälleen Jesse Kallio, 249.

Rei’iltä ei säästynyt myöskään Bay, ja sarjan puolivälissä Mistral oli ottanut pienen johtoaseman. Lahtelaiset suorittivat kuitenkin onnistuneen korjausliikkeen ja käänsivät eron toiseen suuntaan seuraavien ruutujen aikana. Porvoo nosti itsensä takaisin peliin kolmen miehen jonotuksilla, ja kun yksi Bayn sarja päättyi tyhjään, tilanne jäi jälleen ankkureiden ratkaistavaksi. Tonteri aloitti vaadittavalla kaadolla, Magnus Lönnroth seurasi perässä. Ero oli Baylle neljä pistettä. Tonteri ja Lönnroth kaatoivat myös toiset, joten seitsemän kaadettua keilaa riittäisivät Lahden voittoon. Tonteri lopetti sarjansa kaatoon, Lönnroth jätti kaksi, joten lopulliset pisteet 1024-1018 toivat Lahteen toivotut raskaat 18-2. Mistralin Laitinen tienasi Porvoon ainoat kaksi raskasta voittamalla Salomaan 236-153.

Mainarit ja Joe’s Gold etenivät tasaisesti, kunnes puolessa välissä reiät saavuttivat myös varkautelaiset ja Joensuu nousi johtoon. Mainareiden Rissanen ja Uotila kuitenkin hinasivat joukkonsa takaisin peliin ja ennen viimeistä ruutua Varkaus olikin johdossa. Miehet lunastivat sarjoillaan (Rissanen 253, Uotila 257) silti Mainareiden ainoat sarjavoitot, joten raskaat jakautuivat 14-6. Joensuun paras oli Nico Kärkkäinen, 249.

Reiät tuntuivat olevan päivän neljännen ottelun tunnussana, tosin GB ja WRB paikkailivat molemmat tyhjiään sujuvilla kaatojonoilla, joten tilanne säilyi tasaisena aina viimeisiin ruutuihin saakka. Ratkaisu näytti jo olevan taululla, mutta sopivaan kohtaan tulleet Seinäjoen tyhjät ja GB:n kaadot pitivät helsinkiläisten toiveet elossa ja lopulta johtivat voittoon pistein 1060-1018. Hienosta kymppiruudusta henkiset bonuspisteet: viidestätoista heitosta 11 kaatoa. Kokonaisraskaista GB vei 16, kun Hintikainen vei Pajaria 235-176 ja Saari Truusia 182-164.

Ysisata oli tällä hetkellä päivän kolmanneksi paras, eikä luonnollisesti halunnut positiostaan luopua. RäMe antoi kuitenkin kampoihin ja peli oli ennen kymppiruutua vain lievästi Varkauteen kallellaan. Ysiruudun kaksi paikkaamatonta reikää eivät kuitenkaan antaneet liikaa kirimahdollisuuksia, ja Varkaus vei kokonaispisteet 996-961. Myös kolme sarjaa päätyi Ysisadalle, joten raskaat jakautuivat 16-4. Rataparin paras oli Hurri, 243.

Myös Patterin ja TKK:n ottelussa kaadoilla paikkailtiin milloin reikiä ja milloin muita tyhjiä. Kokonaistuloksellisesti voittajaa ei pystynyt sanomaan vielä ennen viimeistä ruutua, mutta Patteri suoritti vahvemmin ja vei tuloksen 1054-997. Henkilökohtaisia onnistujia olivat Patterin Kovanen (254 – Puumala 200), joka paikkasi kymppiruudussaan myös suurehkon reiän, sekä TKK:n Heinonen (245 – Hemmi 243).

 

5. Ottelut

Mainarit otti alkuun johtoaseman, mutta Lahti pysyi kintereillä lähinnä Jari Ratian ja Juhani Tonterin alkujonoilla. Vaikka Ratia jatkoi jonoaan aina kahdeksanteen ruutuun saakka, se ei yksin riittänyt, kun vieressä Varkaus vaihtoi sarjan loppupuolella kaatovaihteen päälle isommin jokaisen keilaajan onnistuessa omalla vuorollaan. Kokonaispisteet siis Mainareille 1126-1002. Yksilötasolla Ratian 267 sarja vaati Jehkiseltä voittoon vähintään kaadon ja paikon, jonka Jehkinen suorittikin tarkasti lunastaen raskaat yhdellä pisteellä. Myös Kaaron Salomaalla oli mahdollisuus kiriin, mutta vaadittu kaato jäi puuttumaan ja Mika Heino vei sarjan 192-187. Kun viimeinenkin kiri jäi Tonterin kaatoa vajaaksi, Mainarit tylytti Lahtea lopulta päivän ensimmäisillä täysillä pisteillä 20-0, ja Lahti tippui kokonaispisteissä takaisin viidenneksi.

Ysisata ja Joe’s Gold olivat sarjan puolivälissä aivan tasapistein. Joensuu kohtasi kuitenkin reikien mahdin ja antoi Ysisadalle pienen etumatkan. Sarjojen lopussa ero vain kasvoi, ja Varkaus lunasti itselleen lopulta pistevoiton 1007-900 ja raskaat 14-6. Henkilökohtaisella puolella Mikko Hirvonen vei pisteet Oskar Weliniltä 212-196, Marjo Hirvonen Matti Ikäheimoselta 180-170 ja Nico Kärkkäinen Miro Pikkaraiselta 203-162. Toiseen suuntaan sarjavoitot lunastivat Ysisadan onnistujat Petri Riikonen (214) ja Kari Hurri (265).

TKK nappasi vahvan johdon, kun TPS kompuroi urakalla reikiin. Vaikka sarjan loppupuolella myös turkulaiset löysivät jälleen pelilinjansa, se ei kokonaistuloksissa 1073-990 enää riittänyt. Henkilökohtaisissa tiukin kamppailu käytiin Atte Bromsin ja Juuso Rikkolan välillä, kun TKK:n Broms vei neljän pisteen voiton onnistuessa kympin tuplassaan vastapelurin jättäessä keiloja pystyyn. Tampere liittyi Mainareiden joukkoon päivän toisella 20-0 voitolla. TKK:n paras oli Petri Mannonen, 247.

RäMe johti Mistralia puolen välin jälkeen ja tilanne pysyikin samana ottelun loppuun saakka. Tasaisesti 1002 pistettä suorittaneen joukkueen paras oli Jesse Lindholm (224). Porvoolaisista suurimman sarjan keilasi Teemu Laitinen, 241, joka lunasti pisteillään myös sarjaraskaat. Sinilaakson ja Salinin kamppailu päättyi tasapisteisiin 205, joten raskaat jakautuivat RäMeen hyväksi 17-3.

GB oli päättäväinen päivän lopputuloksesta ja jatkoi varmoja otteitaan tällä kertaa Patteria vastaan. Kokonaispisteet 1183-1022 ja neljä sarjavoittoa toivat GB:lle 18 raskasta. Helsinkiläisten paras oli tällä kertaa Kert Truus, 255, espoolaisten Saku Konttila, 259, joka sai myös sarjallaan ja lopun triplallaan Espoon ainoat raskaat Jähin 253 pistettä vastaan.

WRB keilasi vastustajaansa tarkemmin ja vei raskaat helposti GH:lta tuloksin 1095-883. Ainoat raskaat GH:lle tienasi Janne Selin, jonka voittoon vaadittiin vähintään tupla ja se, ettei kaveri vastaavaa tekisi. Tupla tuli, ja kun Marjamäki jätti toisellaan kolme, voitto lunastettiin vain kahden pisteen erolla 183-181.

 

6. Ottelut

RäMe ja WRB keilasivat tasaväkisesti ensimmäisen puolikkaan, mutta lopulta WRB alkoi näyttää väsymisen merkkejä ja päästi lohjalaiset ohitseen. Pieni loppukirikin jäi liian pieneksi, ja RäMe kuittasi voiton 1032-989. Raskaat jakaantuivat 16-4, kun Seinäjoelle pisteet toivat Saari (212) ja Kivelä (235). Lohjan paras oli Jesse Lindholm, 236.

TPS ei jättänyt koko sarjaan yhden yhtä tyhjää, ja hyppäsi tällä jo alun jälkeen monen kymmenen pisteen karkumatkalle Mainareista. Uotilan 252 pisteen sarja ei yksin riittänyt kannattelemaan loppujoukkuetta, ja Turku vei puhtaasti pisteet itselleen 20-0. 1232 yhteistulos koostui sarjoista 217 (Tony Ranta), 268 (Karri Oksman), 254 (Jarno Marjakangas), 235 (Samu Valaranta) ja 258 (Jesse Kallio).

Patteri eteni ruutu kerrallaan kasvattaen johtoaan Mistralista, ja huolimatta parista kyykkäyksestä sai pidettyä asemansa aina viimeiseen ruutuun saakka. Porvoon Patrik Lönnroth vei ensimmäisen sarjan Olli Kovasta vastaan 220-192, mutta Patteri kuittasi Tommi Teivaisen sarjalla 238 (- Jukka Nurminen 191). Markku Petäjämaa jätti paikon jälkeen kolme pystyyn ja samalla ikkunan auki Mistralin Teemu Laitiselle. Laitinen onnistui hipaisten omassa paikossaan, mutta ei kaatanut vaadittavaa yhdeksää keilaa ja jäi pisteen päähän raskaista. Patterin Toivonen lopetti sarjansa kahteen reikään ja tarjoili Sinilaaksolle mahdollisuuden voittoon. Ysiruudun kaato ei jatkunut kymppiin, mutta paikon jälkeen tasuri oli mahdollista vielä kaadolla. Kaato tuli, ja raskaat jakautuivat. Kymppiruudussa Espoon Konttila lopetti ensin 225 pisteeseen ja kokonaistulosten 47 pisteen johtoon, kun vieressä Magnus Lönnrothilla oli kaatojono alla ja 198 pistettä ruudulla. Kymppikeila oli hidas, mutta lähti. Kun toinen kaato oli varma, Lönnroth sai käännettyä Porvoolle paitsi sarjan (256-225), myös kokonaispisteet 1037-1026. Raskaat siis Mistralille 15-5.

TKK ja Ysisata törmäilivät tyhjiin ja heittivät rinta rinnan aina viimeiseen ruutuun saakka. Tampere lopetti kuitenkin tyylikkäästi kaatoihin ja kipusi 61 pisteen voittoon (1072-1011). Sarjatasolla Petri Riikonen sai Ysisadan ainoat kaksi raskasta (228 – Mannonen 196), mutta muuten loppukirin voimalla raskaat päätyivät Tampereelle. TKK:n vahvin oli Salonen, 236.

Myös GH ja Bay saivat eroa toisiinsa vasta sarjan loppupuolella. Sarjatasolla isoimmat onnistujat olivat Lahden Tonteri, 267, ja Rauman Hietarinne, 242. Keskinäisten kamppailujen ratkaisut eivät jääneet viimeiseen ruutuun, ja jakaantuivat GH:n hyväksi 3-2. Kokonaistulos jäi kuitenkin Baylle 1044-986, kun Tonteria peesasivat myös Ratian (224) ja Lassi Aallon (222) vahvat sarjat. Raskaat siis Lahdelle 14-6.

Joe’s Goldin pariskunta Hirvonen nosti joukkueensa kokonaistulosta ja piti mahdollisuudet auki päivän hallinnutta GB:tä vastaan. Mikko vei Kimmo Lehtosta suvereenisti 257-206 ja Marjo viimeisen ruudun reiästä huolimatta Olli-Pekka Pajaria 223-219. Kun Joensuun Kärkkäinen onnistui kaadoissa kahdessa viimeisessä ruudussa ja Luukas Väänänen sekä Tomi Turunen huolehtivat oman sarjansa tarpeeksi vahvasti, Joensuu vie lopulta kokonaispisteet 1094-1050. Henkilökohtaisella puolella GB:lle raskaat tienasivat Puharinen (221 – Väänänen 196) ja Jähi (222 – Turunen 202).

Tulokset 16.11.

Henkilökohtaiset tulokset, 16.11.

Henkilökohtaiset tulokset, kokonais

 

Tilanne 16.11.2019
sij. joukkue ottelut sarjapisteet keilapisteet ka./ottelu
1. GB 17 262 18336 1078,59
2. TKK 17 236 18022 1060,12
3. TPS 17 222 17810 1047,65
4. Bay 17 207 17578 1034,00
5. Mainarit 17 200 17924 1054,35
6. Ysisata 17 172 16941 996,53
7. WRB 17 169 17423 1024,88
8. Mistral 17 145 16965 997,94
9. RäMe 17 137 16737 984,53
10. Patteri 17 117 17104 1006,12
11. GH 17 88 16493 970,18
12. JoesGold 17 85 15865 933,24
Kaikki yhteensä 204 2040 207198 1015,68

 

Ruusa Aalto