Perinteikäs miesten liittomyllyherruus ratkotaan jälleen Lahdessa. Ensimmäinen alkuerä keilattiin keskiviikkoiltana, kun radalle saapuivat Hyvinkää, sekä kaksi joukkuetta Vantaalta.

Hyvinkään Joakim Westlin harjoitteli ensin reilun puolikkaan sarjaa, teki loppuun pallonvaihdon, ja löysi paikkansa. Lopputuloksena kaatoja ensimmäisen sarjan loppuun, sekä toisen sarjan alkuun, keskelle ja loppuun. Toinen sarja Westlinille siis täydellisen pyöreä 300.

– Se tuntui alkuun tosi mukavalta, mutta päätin sitten ensimmäisen sarjan lopussa kokeilla toista palloa ja siitähän se jono sitten jatkui toiseen sarjaan. Treba tuli. Ihan ok heittoja! Westlin nauroi erän jälkeen.

Ja mikäs oli nauraessa, kun Hyvinkää joukkueena naulasi tauluun neljällä miehellä yhteensä 5 354 pistettä. Joukkueen kärkimies oli Mika Luoto komealla tuloksella 1 615.

– Mika heitti kovan setin, ja joukkuefiilikset on tietysti ”ihan ok”. Sunnuntaina takaisin! Katsotaan tehdäänkö joukkuemuutoksia, autokuski taitaa ainakin vaihtua, Westlin tarinoi. – Katsotaan, reunarimat on kuivat ja keskellä on öljyä, niin kovaa saa vetää läpi, ja kun homma muuttuu vielä niin että vedetään kaikki samalla radalla, niin radathan kulahtaa vielä nopeammin.  Sunnuntaina nähdään mihin riittää paukut!

Vantaan parhaimman henkilökohtaisen tuloksen heitti Niko Halden, 1 296. Joukkueena Vantaa 2 kokosi yhteensä 4 993 pistettä.

Miesten Liittomylly jatkuu vielä kolmella alkuerällä, joista yksi keilataan perjantaina klo 16.30, ja loput lauantaina klo 11 ja 14.30. Ajantasaisen tulosseurannan löydät Lahden Keilahallin tulossivustolta.

Finaaliin selviytyy 16 parasta liittoa. Alkukilpailun pisteet eivät ole mukana, ja joukkueet pelaavat kahdesta häviöstä (1 sarja / ottelu) ulos -periaatteella. Loppukilpailu käynnistyy sunnuntaina klo 10.

Joakim Westlin, Hyvinkää

 

Tulokset

Henkilökohtaiset
Joukkueet

 

 

Ruusa Aalto