Mika Koivuniemi ja Jarmo Ahokas järjestävät Rauman lisäksi Mikan paikot keilailuklinikan myös TixiBowlingissa Vantaalla 22.7.2021.

Alkusyksyn miesten SM-kisahalli TixiBowlingissa järjestetään torstaina 22.7. Mikan paikot keilailuklinikka, jossa valmentajina toimivat podcastin pitäjät Mika Koivuniemi ja Jarmo Ahokas.

Klinikka on tarkoitettu kaikille, ketkä haluavat vinkkejä keilailusuorituksensa omasta tasostaan riippumatta. Tixissä järjestetään kaksi maksimissaan 16 keilaajan ryhmää ja hinta on 50 euroa per osallistuja. Ensimmäinen klinikka on kello 15:30-17:00 ja toinen kello 18:00-19:30.

-Tämä on hieno tilaisuus myös ottaa tuntumaa tulevan SM-kisahallin ratoihin, toteaa halliyrittäjä Paavo Saarinen.

Ilmoittautua voit Varaavuoro -linkin kautta, joka on uutisen lopussa.

Päivän ohjelma ei pääty tähän, vaan kirsikkana kakun päällä järjestetään TixiBowlingissa Mikan paikot -podcast lähetys kello 20:00, jossa vieraana ovat SKL:n livelähetyksistä tutut Pertti Tapola ja Timo Palermaa sekä yksi vieras, joka ilmoitetaan myöhemmin. Tämä jakso on hieman erilainen, sillä Mika ollessa Suomessa toteutetaan lähetys paneelikeskusteluna ja se lähetetään Podcastin lisäksi SKL:n Youtube- kanavalta.

Raumalla 16.7. järjestettävään klinikkaan on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Rauman klinikalle voit varata paikkasi soittamalla hallille puh. 02-822 1922 tai sähköpostitse info@raumankeilahalli.fi

Ilmoittautuminen Tixin klinikalle

 

Olli Pakonen