Lauantaina 9.4. keilattiin Oulun Keilahallissa Nord Senior Tour -kiertueen loppukilpailu.
Loppukilpailuun oli selviytynyt kiertueen osakilpailuissa 16 eniten pisteitä kerännyttä mieskeilaajaa ja
kahdeksan eniten pisteitä kerännyttä naiskeilaajaa.

Miehet:
Ensimmäisen osion kahdeksan sarjan jälkeen ennen round robin pelejä johdossa oli OPS:n Björn Käldman
toisena tuli K-29 seuran Mikko Nordblom ja kolmantena TuUL:n Marko Saarni.
Round robinin kolmannen pelin jälkeen johdossa oli edelleen Käldman ja toiseksi oli noussut seurakaveri Esko Ahde, Nordblom oli tässä vaiheessa kolmas.
Neljännen pelin jälkeen Mikko ja Björn olivat vaihtaneet paikkaa ja kolmanneksi oli noussut TuUL:n Tero Virtanen.
Viidennen pelin jälkeen tilanne oli Mikon ja Björnin osalta ennallaan ja kolmanneksi nousi nyt Esko ja kolmikon kantaan neljänneksi oli kiilannut Ounas-Keilan Jukka Alatervo.
Kuudennen pelin jälkeen oli kärkeen noussut Jukka, toisena Mikko ja Björn oli tipahtanut kolmanneksi
Viimeinen seitsemäs peli pyöräytti sijoitukset uusiksi kärkikolmikon osalta. Mikko ja Björn voittivat pelinsä kohtuu hyvillä sarjoilla, kun taas Jukan kohtaloksi koitui huono sarja ja bonuspisteiden menetys yhdellä pisteellä.
Voittoon keilasi Mikko ja Björn oli toinen, Jukka tipahti kolmanneksi, mutta tasaista oli näiden kolmen osalta.

Naiset;
Tasaista oli naisten pelikin ensimmäisen osion kahdeksan sarjan osalta erojen ollessa aika marginaaliset.
Pudotuspeleihin ykkösenä sijoittui OPS:n Päivi Tajakka ja toiseksi saman seuran Maija Leinonen, kolmanneksi sijoittui FHB:n Marja -Leena Läspä ja neljänneksi OPS:n Rita Pelkonen.
Pudotuspeleissä ei enää niin tasaista ollutkaan vaan ensimmäisessä pelissä Rita voitti Marja-Leenan 182-161
Toinen peli oli niinikään selvää kauraa Maijan voittaessa Ritan 213-152.
Finaalipelissä ei myöskään jännitys näytelmää nähty, vaan Maija voitti selkeästi Päivin lukemin 192-166.

Runkosarjan osalta myös palkittiin keilaajia;

Runkosarjan parhaat olivat miehissä  Marko Saarni ja naisissa Päivi Uusinarkaus
Runkosarjan parikilpailun miehissä voittivat Marko Saarni-Veli-Matti Tissarinen
Naisissa vastaavat olivat Riitta Nikupeteri-Päivi Uusinarkaus

Runkosarjan parhaat Marko Saarni ja Päivi Uusinarkaus

Kiertueen neljässä osakilpailuissa ja niiden ”sivukisoissa”  tehtiin hieman yli 3000 kilpailu suoritusta ja palkintorahoja ylläolevissa mukaan luettuna kiertuefinaali maksettiin vähän reilu 27000€, joten onnistunut oli Nord Senior Tourin kausi 2021-2022.