Junnu Tourin 6. osakilpailu on saatu päätökseen.

Alkukarsintojen jälkeen loppukilpailuraja nousi poikien puolella 1236 tulokseen ja tyttöjen puolella 1089. Kilpailijoita kaikkiaan radoilla kävi 54, joista poikia oli 40 ja tyttöjä 14. Viimeisessä osakilpailussa Grande Finaleen jaettavat pisteet olivat 1,5 kertaisia.

Poikien sarjan voittoon ylsi kokkolalainen Simon Tissarinen (CPS).
Päivä meni todella hyvin. Pysyin kartalla ratojen osalta ja paikkaaminen oli erittäin hyvää. -Simon iloitsi. Lähitulevaisuuden tavotteista kysyttäessä hän vastaa tavoitteen olevan joukkueen nostaminen valtakunnansarjan 1. tasolta SM-liigaan. Myös kesäkuussa pelattavassa Grande Finalessa tavoite pärjätä. Kesä menee valmistautuessa Juniorien EM-kilpailuihin. Radoilla keskitytään tekniikkaan ja muualla fysiikan kehittämiseen. 

Poikien sarjassa toiseksi keilasi Jesse Ahokas (Bay), kolmanneksi Nico Olsson (SQB Bowlers) ja neljänneksi Jussi Laine (GB).

Tyttöjen sarjan voitti hämeenlinnalainen Mila Nevalainen (Juvel-Team).
Päivä meni ihan ok ja heitto pysyi kasassa. Radalla ei tarvinnut suuria muutoksia tehdä ja lähes koko päivän sai keilata samalla pallolla. Ensi viikonloppuna pelataan naisten SM-liigaa Talissa ja tämän jälkeen Grande Finalessa tarkoitus pärjätä. -Mila kertoi. Milalla tavoitteena myös Naisten EM-joukkueeseen pääseminen. Sitä varten radoilla harjoitellaan määrätietoisesti ja monipuolisesti, myös fysiikasta pidetään huolta.

Tyttöjen sarjassa toiseksi keilasi Peppi Konsteri (Giants), kolmanneksi Pinja Laukkanen (Nasevat) ja neljänneksi Tiiamari Laukkanen (Bay).

Tulokset

Junnu Tourin yhteispisteet

Seuraavaksi Junnu Tour matkaa Helsingin Taliin Grande Finalen -merkeissä. Grande Finale keilataan 6.6.2021.

 

Jani Koivukangas