Ranskan Wittelsheimissa pelattavan Brunswick Openin alkukilpailu on keilattu päätökseen ja finalistit ovat selvillä. Molemmat suomalaiset ovat mukana tänään pelattavassa loppukilpailussa. Essi Pakarisen tulos 1510 riitti karsinnan kuudenteen sijaan ja sillä pääsee suoraan loppukilpailun toiseen vaiheeseen. Pakarinen tienasi jo kilpailun kakkoserän voitosta 1000 euroa.

Niko Oksasen parhaaksi jäi kakkoserässä heitetty 1419 ja sillä hän oli karsinnan 27. Karsinnan voiton otti Tsekin Lukas Jelinek tuloksella 1577. Karsintaraja 38 parhaan joukkoon jäi pisteen alle 1400:n, kun samalla tuloksella 1399 loppukilpailupaikan ottivat sekä Ruotsin Alexander Tigerstrand ja Ranskan Jonathan Lefevre. Desperadosta jatkopaikkaan vaadittiin 252. Karsinnan aikana tehtiin ainakin seitsemän 300-pisteen sarjaa.

Loppukilpailu alkaa klo 8.30 paikallista aikaa eli 9.30 Suomen aikaa. Ensimmäisessä vaiheessa 40 keilaajaa pelaa neljä sarjaa ja 20 parasta jatkaa toiseen vaiheeseen. Oksanen aloittaa finaaliurakkansa ensimmäisestä vaiheesta. Toiseen vaiheeseen tulee mukaan karsinnan sijat 5.-8. ja näin ollen Pakarinen aloittaa tällöin. Yhteensä 24 keilaajaa pelaa jälleen neljä sarjaa, mutta tällä kertaa vain 12 parasta jatkaa.

Kolmannessa vaiheessa mukaan otetaan karsinnan neljä parasta ja 16 keilaajaa pelaa neljä sarjaa. Kahdeksan parasta etenee neljänteen vaiheeseen ja heidät jaetaan ottelupareihin tämän vaiheen sijoitusten perusteella.

Neljännessä vaiheessa ensin nämä kahdeksan pelaavat kahden sarjan ottelun kahden sarjan yhteistuloksesta. Voittajat jatkavat ja keilaavat jälleen kahden sarjan ottelut. Näistä voittajat pääsevät kilpailemaan loppuotteluun, joka on myös kahden sarjan matsi.