Ballmaster Open starttasi jälleen Euroopan kiertueen elokuussa ja nyt kiertue jatkuu Ranskan Wittelsheimissa keilattavalla Brunswick Openilla. Kilpailu on alkanut tämän viikon tiistaina ja huipentuu finaalipeleihin sunnuntaina.

Ranskassa on keilattu neljän karsintaerän verran ja kärkipaikkaa pitää tällä hetkellä Hollannin Mark Jacobs kuuden sarjan tuloksella 1440. Toisena on Ruotsin Carl Eklund 1405 ja kolmantena Ranskan Valentin Saulnier tuloksella 1377. Saulnier oli aloittanut pelinsä kahdella kovalla sarjalla 277 ja 300, mutta tahti oli sitten loppupeliin hieman hiipunut.

Suomalaisia Ranskaan matkaa viikonloppuna pelattavista SM-loppukilpailuista huolimatta kolme kappaletta. Kimmo Lehtonen on jo keilannut tuloksen 1307, jolla hän on karsinnassa sijalla 16. Roosa Lunden ja Jesse Kallio aloittavat pelinsä huomisaamuna. Keilaamatta on vielä neljä erää, yksi tänään ja kolme huomenna, sekä desperado.

Loppukilpailuun selviytyy karsinnan perusteella 38 keilaajaa sekä kuusi pelaajaa eristä 1-2 ja neljä pelaajaa desperadosta eli yhteensä 48 pelaajaa.

 

Kilpailun sivuille

 

Eliisa Hiltunen

 

Kuva: Brunswick Open