Bowlvillen Nihat Manis keilasi Bowlville Openin voittoon Manareiden Juho Rissasen upeasta loppukiristä huolimatta. Kolmanneksi sijoittuiSlaikkarien Eetu Pusenius. Finaalissa oli jännitystä aivan viimeiseen ruutuun saakka ja matkalla nähtiin kaksi 300 pisteen sarjaa.Bowlville Open keräsi jälleen laajan joukon keilaajia Imatran kylpylänkeilahalliin ympäri Etelä-Suomen. Alkukisassa nähtiin useita koviatuloksia ja rannalle jäi paljon kovia nimiä, maajoukkuekeilaajia myöden. Karsinnan paras oli lopulta Eetu Pusenius viiden sarjan tuloksella 1250, finaalirajan ollessa 1150 pistettä.16. parhaan keilaajan finaali aloitettiin neljän sarjan osalla, joka oli erittäin tasainen. Kärjessä keilasi tässä vaiheessa All Starsin Niko Oksanen tuloksella 917. Heti kintereillä hengittivät Eetu Pusenius pistein 901, sekä tasapistein 896 Nihat Manis ja Juho Rissanen. Kahdeksan parhaan jatkoon selviytyi tuloksella 850 pistettä.Neljän sarjan jatkopelissä kaksi ensimmäistä sarjaa niputti Manisin, Rissasen ja Puseniuksen lähes tasoihin. Kolmannessa sarjassa alkoi tapahtua, kun Nihat Manis täräytti 300 pisteen sarjan. Rissasen jäädessä samalla 229 pisteeseen venähti kokonaisero 78 pisteeseen. Tästä ei Rissanen lannistunut vaan takoi viimeiseen sarjaan täyden kaatorivin ja 300 pistettä. Manis keilasi myös hyvää sarjaa ja hän sai vuoron viimeisenä muiden ollessa jo valmiit. Ehjällä ruudulla olisi Bowlville Openin voitto ja 1000 euron palkinto taskussa. Tämän tilaisuuden Manis käytti ja takoi loppuun vielä kymppiruudun täydeltä kaatoja, lopulliset voittopisteet olivat 1957. Rissanen kakkonen tuloksella 1930. Eetu Pusenius oli kolmas pistein 1811. Neljänneksi keilasi BAY:n Eliisa Hiltunen tuloksella 1749.4+4 sarjan tulokset:

1.      Nihat Manis, Bowlville          19572.      Juho Rissanen, Mainarit         19303.      Eetu Pusenius, Slaikkarit       18114.      Eliisa Hiltunen, BAY            17495.      Rami Mukkula, All Stars         17296.      Niko Oksanen, All Stars         17147.      Veli-Matti Kivilahti, Bowlville 16428.      Simo Uosukainen, OPS            1586Linkki: Finaalin tuloksetVideo: Nihat Manis 300-sarjaVideo: Juho Rissasen 300-sarja