Päivitetty Oskun kommentit

Amerikoissa oli vuorossa Chameleon Chmpionship ja se meni Osku Palermaalta huonosti. Tai oikeammin sen ensimmäinen viiden sarjan karsinta meni huonosti. Hän aloitti sarjoin 190, 189 ja sitten romahti 141. Kisa oli oikeastaan ohi jo tuossa vaiheessa. Kaikkiaan Osku sai viiteen sarjaan 946 (keskiarvo 189,2) ja sijoitus oli päälle sadan. Toinen blokki kulki jo normaalisti, 1112 (222,3), mutta se oli jo myöhäistä. Yhteistulos 2058 (205,8) antoi sijan 79 ja se oli siinä. Samalla uhkaa karata myös jatkopaikka World Championshipissa.
Kärjessä menee Oskun parikilpailun kumppani Jacob Butturff pistein 2385 (238,5). Karsintaraja 16 joukkoon oli Anthony Simonsenin 2222.
Huomenna keilataan Scorpion Championship.

Osku kommentoi WSoB-kisoja seuraavasti:

  • Eka päivä Cheetahissa oli harmittava. Ihan hyvää peliä, mutta ei vaan halunnut. Ekan pelin neljänteen sarjaan kävi kenkku tuuri. Toka blokki OK, mutta ikävä kyllä vika rataparin vasen rata (33) on kallellaan reunasta alaspäin ja se ei antanut luottoa Cheetahilla. 204 vai mitä nyt tuli ja harmittavan lähellä.
  • Tänään aamulla Chameleonissa oli kaikki väärin. Käsi ja kroppa väärässä paikassa ja rata-arpakin vähintään arveluttava. Illalla onnistuin pelastamaan World Championship saumat. Toki siinäkin blokissa oli liian monta huonoa heittoa, mutta positiivisena vain kaksi tyhjää
  • Huominen Scorpion tuntui treenien perusteella itselle hankalalta, tosin siitä on jo kolme päivää, joten varmasti on erilaista, mutta mihin suuntaan on kysymys. Hyvää peliä, hyviä arvauksia, ja katsotaan miten vanhan pojan käy.
  • Kuten kahtena aamuna nyt jo, nopeahko sali pyörähdys (pyörä, pieni hölkkä/cross trainer sekä herättävää venyttely/harjoitusta) ja sitten aamiainen ja eikun kentälle…

 

PBA:n sivuille
Pekka Korpi