Nuorten ja Junioreiden SM-kisojen toinen viikonloppu on nyt pelattu ja huomion varasti nuorten parikisat.

Pojissa keulapaikka meni uusiksi lauantaina, kun Kouvolan All Starsin pari Niko Oksanen ja Rami Mukkula keilasivat yhteistuloksen 3474. Sillä irtosi piikkipaikka selkeällä yhden pisteen erolla Bayn parivaljakkoon Jesse Ahokas ja Lassi Aalto. Sunnuntaina radalle saapui Bayn Kaaron Salomaa ja Teemu Putkisto. Hyvästä pelistä huolimatta kärkipaikkaan jäi matkaa hulppeat kaksi pistettä, ja kakkospaikkaan 1 piste.

Tyttöjen parikisassa erot ovat sitten jo ”reilummat”, kun ykköseksi keilasivat Nasevien Teea Mäkelä ja Jenna Rytkönen tuloksella 3142. Tällä tuloksella he jättivät taakseen Bayn Vilma Salo ja Roosa Pusa kaksikon, jotka taipuivat 12 pisteen erolla toiseksi.

Nuorten henkilökohtaisissa tuloksissa ykköspaikkoja pitää hallussa Kaaron  Salomaa pistein 1808 ja Vilma Salo 1620 pisteellä. Junioreiden puolella keulilla ovat Juvel-Teamin Mila Nevalainen loistotuloksella 1808 sekä Mainareiden Lenni Juutilainen tuloksella 1764.

Ikäkausi 1:ssä ykkösenä ovat Giantsin Peppi Konsteri 1531 ja Lenni Juutilainen 1764 ja Ikäkausi 2:ssa Cherryn Jenniina Järvilä 1119 sekä Kolauksen Larri Lamminpää 1490.

 

Alkukilpailun viimeinen viikonloppu on vuorossa seuraavaksi ja sinne pelipaikkoja vielä löytyy.

HUOMIO KEILAAJAT!

Koska kausi on ehtinyt kilpailun siirtämisen vuoksi vaihtumaan, niin pyydämme teitä tarkastamaan, että tuloksenne löytyvät oikeasta sarjasta.

Jos huomaatte että tuloksenne ei ole edes lähellä siellä missä pitäisi, niin ilmoittakaa siitä välittömästi info@jyvaskylankeilahalli.fi tai puhelimitse 0405828115.

Kaikki tulokset voit katsoa oheisesta linkistä http://jyvaskylankeilahalli.fi/erikoiskilpailut/index.htm

 

Teksti ja kuvat Olli Haakana