Kahden viimeisen sarjan jälkeen kärkimiesten järjestys oli sama kuin aikaisemmin. Jason Belmonte lähtee finaaliin korkeimmalta portaalta. Hän veteli uretaanipallolla ensin kakkosnuolesta 255, sitten paikka kuivui ja hän joutui vaihtamaan palloa ja pelilinjaa viitosmerkkiin. Sujuihan se sieltäkin. Kymppiruudussa hänen avauksensa lipsahti pahasti ulos ja patterista lähtivät vain keilat 6 ja 9. Showmiehenä Belmo yritti heittää samasta aukosta uudelleen, mutta hiuksenhieno osuma kaatoi pari keilaa. Aplodit tuli silti.

EJ Tackett ja Nick Pate nahistelivat vielä kakkospaikasta. Toiseen sarjaan EJ teki alkuun reiän ja Nick sai puoliväliin tuplan kaventaen eron viiteen pisteeseen. Tuplan päälle jäänyt 3-4-6-7 reikä toi ratkaisun ja Tackett sai pitää kakkospaikkansa. Anthony Simonsenin toinen sarja alkoi kolmella reiällä, yhden niistä, kotiportin, hän paikkasi. Toisella rataparilla sekä Chris Via, että Arturo Quintero aloittivat kaatojonoilla ja yrittivät uhata Simon finaalipaikkaa. Jonot kuitenkin katkesivat ja huonollakin, 173, sarjalla Simonsen sijoittui neljänneksi.

Quintero oli viides, Via kuudes ja englantilaiset Richard Teece ja Dom Barrett jäivät hännille.

Tästä joukosta Pate ja Barrett olivat porraspelissä viikko sitten. Nyt Pate kohtaa ensimmäisessä ottelussa toissaviikon U.S. Openin voittajan Simonsenin. Sitten kehiin astuu saman kisan kakkonen Tackett ja kauden ensimmäisen kisan voittanut Belmonte odottelee huipulla. Kaikki kaverit tuntuvat siis olevan kunnossa. Toivotaan hyvää keilailua aamuyöstä.

Kisan erikoisuus on ollut se, että monet keilaajat ovat käyttäneet liukukengässään suojaa heittojen välillä, koska hallissa on kokolattiamatto aivan vauhtiratojen takana. Näin miehet ovat halunneet suojata kenkänsä liukua staattiselta sähköltä.