Tällä viikolla PWBA-kiertue jatkaa New Yorkin osavaltiossa, kun vuorossa on Albany Open South Glens Fallsissa Kingpin’s Alley Family Fun Centerissä. Kilpailumuotona on jälleen standard-kilpailu, jossa alkukarsinta on tänään perjantaina pelattava kaksi kertaa kuusi sarjaa. Sen jälkeen 32 parasta jatkaa lauantaiaamuna kuusi sarjaa, jonka jälkeen 12 parasta pelaavat vielä kuusi sarjaa. Kun 24 sarjaa on pelattu, neljä eniten pisteitä kerännyttä naista etenee pudotuspeleihin kamppailemaan vuoden yhdeksännestä tittelistä.

Kilpailuun osallistuu 66 naista, jotka varmasti saavat aikaan jännittäviä pelejä. Edelleen Euroopasta mukana ovat Maria Bulanova, Verity Crawley, Dasha Kovalova, Birgit Noreiks, Daria Pajak ja Diana Zavjalova. Kilpailun rataolosuhde on 36 jalkaa pitkä ja sisältää 26 milliä öljyä. 

Koronarajoitukset kiertueella ovat hieman lieventyneet, kun viime viikosta lähtien yleisöä on päästetty seuraamaan kilpailuja tietyin rajoituksin ja pelaajien maskipakko ei ole enää ehdoton, vaan sen osalta noudatetaan kilpailupaikkakunnan ohjeistusta.

Karsinta alkaa tänään klo 17 Suomen aikaa. Kilpailua voi seurata BowlTV-sivustolta

 

Kilpailun sivuille

 

Eliisa Hiltunen