Vuoden 2021 PWBA-kiertue saavuttaa puolivälin, kun naiset saapuvat Tennesseen Smyrnaan tänä viikonloppuna. PWBA Greater Nashville Open on tämän vuoden 20:stä kilpailusta kymmenes. Kiertueen alkupuolella voittajien joukossa on nähty sekä nousevia tähtiä että kokeneita konkareita. Kiertuepisteiden ykkösenä on tällä hetkellä Julia Bond ja eurooppalaisista parhaana on Dasha Kovalova, joka on viidentenä.

Greater Nashville Open on standard-kilpailu, jossa pelataan kaksi kertaa kuuden sarjan karsinta tänään perjantaina. Karsinnan 32 parasta jatkavat huomenna ensin kuusi sarjaa ja sen jälkeen 12 parasta jatkavat vielä kuusi sarjaa. Tämän jälkeen neljä eniten keiloja kaatanutta pääsee pelaamaan tittelistä pudotuspeleihin. Tällä kertaa öljyprofiilina on 39 jalkaa pitkä ja 25 milliä öljyä sisältävä olosuhde.

Tällä viikolla mukana on 73 naista, joka on toistaiseksi suurin määrä kilpailijoita standard-kilpailussa tänä vuonna. Eurooppalaisista pelaavat tälläkin viikolla Maria Bulanova, Verity Crawley, Dasha Kovalova, Birgit Noreiks, Daria Pajak ja Diana Zavjalova. Esimerkiksi viime viikon voittaja Kelly Kulick ei ole tässä kilpailussa mukana. Kilpailu alkaa tänään klo 18 Suomen aikaa ja pudotuspelit pelataan lauantain ja sunnuntaina välisenä yönä klo 2. Kilpailun nettilähetystä voi seurata BowlTV:n kautta ja tuloksia kilpailun sivuilta.

 

Eliisa Hiltunen

 

Kuva: PWBA