Viikonloppuna pelattiin St Petersburg-Clearwater Open Floridassa, jossa McKendreen yliopiston kasvatti Breanna Clemmer tehtaili hurjia ennätyslukemia. Hän pelasi perjantaina karsinnan toisella kuuden sarjan kierroksella sarjat 237, 190, 289, 300, 300 ja 279. Lopputulokseksi tuli 1595, joka jäi PWBA:n kuuden sarjan ennätyksestä 35 pistettä. Kolmen sarjan ennätyksen Clemmer kuitenkin rikkoi kolmella viimeisellä sarjallaan tuloksella 879, kun edellinen ennätys oli 877.

Ennätysten päälle Clemmer otti ensimmäisen tittelinsä, kun hän viime yönä voitti kilpailun pudotuspelien loppuottelussa Bryanna Coten 226-181. Cote kiipesi portaat loppuotteluun neljänneltä sijalta, mutta ei voinut mitään Clemmerille, joka oli selvästi tämän kilpailun paras keilaaja.

Kilpailun pudotuspeleihin Clemmer eteni luonnollisesti ykkösenä, kun hän pystyi lauantainakin keilaamaan hyvällä tasolla. Toisena pudotuspeleihin eteni Latvian Diana Zavjalova, ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kolmantena pudotuksiin meni Jordan Richard, neljäntenä Bryanna Cote ja viidentenä Verity Crawley ja he kaikki myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Viime viikolla pelatun PWBA Twin Cities Openin voittoon keilasi pitkän uran USA:n maajoukkueessa pelannut Shannon O’Keefe. Hän voitti loppuottelussa Missy Parkinin 213-192. Pudotuspeleissä oli mukana myös Ukrainan Dasha Kovalova, mutta hän ei päässyt ensimmäistä matsia pidemmälle.

Alkavalla viikolla keilataan New Yorkissa PWBA Classic Series – Long Island ja siellä tulee olemaan mukana myös ruotsalaisia keilaajia. Classic Series koostuu kolmesta kilpailusta, joista kahdessa ensimmäisessä PWBA Long Island Classicissa ja BowlTV Classicissa keilataan 12 sarjan karsinta, josta 12 parasta pelaa round robininin ja viisi parasta etenee pudotuspeleihin. PWBA BVL Classicissa kahden edellisen kilpailun karsintojen 24 parasta keilaavat round robinin, josta viisi parasta etenee pudotuspeleihin.

PWBA Long Island Classic käynnistyy karsinnalla huomenna tiistaina.

PWBA:n sivuille