Koronarajoitusten vuoksi keskeytyneet Finnish Master -osakilpailu Rauman Talviturnaus pelataan loppuun 22.-25.4. Imatran Pultti pelataan puolestaan 7.-9.5. Hyvinkään Kevät Erikoinen jatkuu 6.6. asti.

Rauman Talviturnauksen karsinta jatkuu torstaina 22.4. ja kestää lauantaihin 24.4. saakka. Loppukilpailu pelataan sunnuntaina 25.4. kello 10:00 alkaen ilman yleisöä. Kilpailu on Finnish Mastersin C-kategorian kilpailu.

Talviturnauksen loppukilpailuun selviytyy 24 pelaajaa.

Raumalle kilpailuvarauksen voi tehdä joko puhelimitse numeroon 02-8221922 tai sähköpostitse info@raumankeilahalli.fi

Kilpailuilmoituksen löydät tämän uutisen lopusta.

Imatran Pultti jatkuu 7.5.

Imatran Pultti turnaus keilataan päätökseen karsinnan osalta 7.-8.5. ja loppukilpailu on vuorossa 9.5. Imatralla on perjantaina 7.5. kaksi kilpailuvuoroa ja lauantaina neljä. Pulttiturnaus on Finnish Mastersin A2-kategorian kilpailu.

Kilpailuun ennen keskeytystä ilmoittautuneet pelaajat voivat vahvistaa paikkansa pelierissä keskiviikkoon 21.4. saakka, jonka jälkeen nettivarausjärjestelmä aukeaa.

SKL ei lähetä Ranking -osakilpailu Imatran Pultista livelähetystä, mutta tiedottaa kilpailusta sunnuntaina 9.5.

Hyvinkään Erikoinen jatkuu 

Lisäksi Hyvinkäällä viikon jälkeen keskeytynyt Finnish Mastersin C-kategorian kilpailun Kevät Erikoinen jatkui 19.4. ja kestää karsinnan osalta 5.6. asti. Loppukilpailu on vuorossa 6.6. Hyvinkäälle kilpailuajan voi varata nettivarausjärjestelmän kautta.

Rauman Talviturnauksen sivulle

Imatran Pulttiturnauksen sivulle

Imatran Kylpylän keilahallin varaussivulle

Hyvinkään Keilailuliiton sivulle

Hyvinkään keilahallin varaussivulle

 

Olli Pakonen