PBA50 kiertueen kilpailu Johnny Petraglia BVL Open etenee nimensä mukaisesti vasenkätisen Johnny Petraglian viitoittamaa tietä. Viiden parhaan joukossa on neljä vasuria, vain kärjessä oleva Pete Weber rikkoo rintaman. 14 sarjan karsinnan päättyessä tuloslistan ykkösenä olevan Weberin tulos oli komea 3443 (245,9), vaikka tahti edellispäivästä hiipuikin. Perässä seuraava vasurinelikko, Parker Bohn III 3422, John Marsala 3399, John Austin Jr. 3389 ja Jason Couch 3380, ei aivan Peteä saanut kiinni toisessa blokissa. Tuloksilla ei sinänsä ole väliä, sillä 14 sarjan jälkeen tulokset nollataan ja 32 parasta miestä jatkaa 12 sarjan round robinilla.

Mika Koivuniemi keilasi toiset seitsemän sarjaa komeasti ja kohensi sijoitustaan tilalle kahdeksan. Mikan tulos oli 3346 (239,0). Toiseen puolikkaaseen hänen sarjansa vaihtelivat välillä 207 ja 277 keskiarvon ollessa 243,7. Tulokset tai sijoitus eivät ole merkityksellisiä, mutta näyttää siltä, että hän on löytänyt ratojen juonen ja saanut heittonsa kohdalleen, mikä on lupaavaa jatkon kannalta.

  • Ihan OK meni tänäänkin. Neljä tyhjää tuli ja kaikki olivat 4-6 reiän komboja. Vähän liikaa kuivaan ja ei tarpeeksi vauhtia, niin se jäi aina. Mutta onneksi tuli hyviäkin heittoja, Koivuniemi kommentoi kisansa jälkeen.
  • Jatkossa pelataan kaavion mukaan round robin pelejä, kuusi aamulla ja kuusi iltapäivällä. 1/3 vastustajia vastaan, eli on random, kuka tulee vastaan, mutta bonus on normi 30 voitosta, Mika kertoili keskiviikon ohjelmasta.
  • Kroppa on kestänyt ihan OK tähän asti. Ainahan vois jostain valittaa, mutta ei ole kuulunut tapoihini, hän vastasi kysymykseen runsaan keilaamisen vaikutuksesta pitkästä aikaa.

Round robin alkaa klo 16.00 Suomen aikaa, toinen puolikas klo 20.30 ja siihen jatkoksi keilattava viiden parhaan porraspeli aamukahdelta.

 

Pekka Korpi

PBA:n turnaussivulle

Kuva PBA