Brunswick Ballmaster Open jatkuu perjantaina kolmella karsintaerällä. Aamupäivällä klo 10.00 alkaneessa erässä nähtiin mielenkiintoinen kattaus pelaajia, kun radoilla ovat Suomen naisten ja miesten EM-joukkueet sekä ulkomaalaisia huippukeilaajia, kuten Italian ja Ruotsin maajoukkuepelaajia. 

Päivän ensimmäisen karsintaerän ykkösnimi oli lopulta huipputuloksen 1460 keilannut nuori ruotsalaiskeilaaja Pontus Falkhäll, jonka lisäksi tanskalaiskeilaaja Anders Lousdal paransi eilistä tulostaan ja keilasi nyt niin ikään huippupisteet 1439. Kaiken kaikkiaan karsinnassa on nyt 11 keilaajalla yli 1400 pisteen tulokset.

Aamupäivän erässä keilasivat Suomen naisten ja miesten EM-joukkuekeilaajat. Huippukautta keilaava Peppi Konsteri on iskussa myös Ballmaster Openissa. Jo aiemmin todennäköisesti loppukilpailuun riittävän tuloksen 1369 keilannut Konsteri teki jälleen hyvää tulosta perjantaina ollen 13. karsintaerän vahvin suomalaiskeilaaja tuloksella 1344.

13. karsintaerän kaikki tulokset 

Karsinnan kokonaistilanne  

Ballmaster Openin laskennallinen finaalirajaennuste 13 karsintaerän jälkeen: 

38 parhaan joukkoon 1336 

erät 1-8 1329 
erät 9-11 1313 
erät 12-14 1326

13. erän ykkösnimenä säväyttänyt Falkhäll ei ole edustanut Ruotsin maajoukkuetta, mutta kuuluu maineikkaaseen Team Pergamonin joukkueeseen.

– Muutin itseasiassa keilailun perässä Norrköpingistä Partilleen vain pelatakseni Pergamonissa. Olen tyytyväinen, että pystyin parantamaan eilistä karsintatulostani ja olen nyt mukana loppu4kilpailussa. Tämä on ensimmäinen kertani Ballmaster Openissa ja tuntuu hyvältä saada tällainen tulos. Olen kuullut tästä kilpailusta paljon hyvää ja odotan innolla viikonloppua, Falkhäll kertoo.

Tomas Käyhkö on SKL:n valinta vuoden keilaajaksi 2021.

 

Karsintaerän päätteeksi Tomas Käyhkö palkittiin SKL:n puheenjohtajan Olli Hossin toimesta toista kertaa vuoden keilaajaksi 2021. Lue lisää Käyhkön palkitsemista ja hänen kommenttinsa tästä uutisesta: 

Uutinen: Tomas Käyhkö vuoden keilaaja 2021 

Tänään ohjelmassa on vielä karsintaerä klo 13.45 ja klo 17.30. Seuraa tapahtumia suorana:

Ballmaster Open – livelähetykset

Tulossivulle

Järjestäjän sivuille