Seuraavassa blokissa Pasaselta vaaditaan unelmatulosta mikäli hän mielii kahdeksan parhaan joukkoon.

Sanna Pasasen neljäs kuuden sarjan blokki QubicaAMF maailmancupissa oli tasaista pelaamista. Hän aloitti pelinsä 170 sarjalla, mitä seurasi kolme identtistä 188 pisteen sarjaa.

Viides sarja oli Pasaselle päivän paras. Se toi 221 pistettä ja kuudennessa sarjassa hän sai kokoon 184 pistettä, joka teki lopputulokseksi 1139. Hänen 24 sarjan yhteistulos on 4570, millä irtoaa tällä hetkellä 18.sija.

-Kovalla työllä taas saatiin kasaan mitä saatiin. Pienet ovat marginaalit kaadon ja reiän välillä, mutta selviä ratkaisuja taas tänään Sanna sai aikaan. Radanvaihdot tuottivat käytännössä aina vaikeuksia ja loppusarjalla sai pelastettua, mitä oli pelastettavissa valmentaja Sami Konsteri viestitti.

-Tulosta taas pelituntuman perusteella olisi pitänyt tulla enemmän, mutta tätä tämä nyt on ollut koko viikon tällaista. Huomiseen lähdetään avoimin mielin ja käytettään olemassa olevaa tietoa hyväksi. Tulosta tulee sitten, mitä tulee, Pasanen virkkoi.

Pasanen selvitti näin ollen tiensä ensimmäisestä karsintarajasta jatkoon. Seuraavaksi naiset keilaavat perjantaina kahdeksan sarjaa jo keilattuihin pisteisiin, minkä jälkeen kahdeksan parasta jatkaa seuraavaan vaiheeseen.

Pasasella on matkaa kahdeksanteen sijaan tällä hetkellä 216 pistettä, joten Pasanen tarvitsee perjantaina huipputuloksen jatkaakseen pelejään kahdeksan parhaan joukkoon.

Kilpailun kärjessä keilaa 24 sarjan jälkeen edelleen Malesian Natasha Roslan tuloksella 5016. Toisena on USA: Kelly Kulick, 4958 ja kolmantena Venäjän Maria Koshel.

Miesten pelit käynnistyivät torstain osalta kello 9.00 Suomen aikaan ja Niko Oksanen on kolmen blokin jälkeen kolmantena, joten jännittäviä hetkiä on luvassa.

Pelejä voitte seurata alla olevan linkin kautta

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen&Henri Havusela