Sanna Pasanen palasi eilisen pettymyksen jälkeen lähemmäs omaa tasoaan QubicaAMF maailmancupissa ja on 18 sarjan jälkeen sijalla 16.

Naiset keilaavat huomenna vielä yhden kuuden sarjan blokin, minkä jälkeen 24 parasta jatkavat pelejään.

-Peli-ilme Sannalla oli tänään lähempänä ”tappelijan” ilmettä. Eilen sovittu peli-idea todettiin toimivaksi ja sillä pelattiin. Matkalle jäi vielä pisteitä muutaman tyhjän johdosta, mutta tämä antoi uskoa jatkoon, että tasoon nähdään huippupeli olisi mahdollista, valmentaja Sami Konsteri viestitti.

Pasasen peliä kuvaa tältä päivältä parhaiten tasaisuus, sillä suuria notkahduksia ei matkalle tullut, mutta ei myöskään isoja sarjoja. Hänen päivän heikoin sarjansa oli avaussarja 187 ja paras viimeiseen sarjan heitetty 224. Lopputulos kolmannessa blokissa oli 1212 ja kokonaispisteet 18 sarjan jälkeen 3431.

-Ilman tietoa tuloksesta tuntui siltä, että pelasin hyvän pelin. Viidennen sarjan lopetus (kaksi tyhjää) harmittaa, koska oli iso sarja tulossa. Muuten toteutin hyvin peli-ideaa ja näin, että tuolla keinolla voi saada isonkin pelin. Tyhjiä tulee kovin helposti pienistäkin virheistä, mutta nyt selvisin niistä melko hyvin, Pasanen itse kommentoi pelaamistaan keskiviikkona.

Naisten sarjan kärjessä keilaa 18 sarjan jälkeen Malesian Natasha Roslan pistein 3768. Toisena on USA:n ammattilaiskeilaaja Kelly Kulick, 3725 ja kolmantena on Venäjän Maria Koshel tuloksella 3710. Naisten pelit jatkuvat neljännellä kuuden sarjan blokilla keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 4.00 Suomen aikaan. Miehet pelaavat vastaavasti oman blokkinsa torstaiaamuna kello 9.00 alkaen.

Miesten sarjassa Niko Oksanen on hienosti kolmantena.

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen & Henri Havusela