Niko Oksasen kolmas blokki QubicaAMF maailmancupissa oli vuoristorataa, sillä sarjat olivat 127:n ja 235 väliltä.

Niko Oksasen tulos kolmannessa blokissa oli 1201 kuuteen sarjaan, minkä turvin hän pysyi hyvin kärkikamppailussa ja lähtee jatkopeleihin sijalta kolme.

Oksasen peli oli aaltoliikettä läpi blokin. Avaussarja toi 180, minkä jälkeen hän pääsi jälleen hyvään vauhtiin tehden 226 ja 235. Neljännessä sarjassa Oksanen koki kisojen pahimmat vaikeudet ja tulos romahti 127:een.

Oksanen ei tästä suuremmin hätkähtänyt, vaan pääsi kahteen viimeiseen sarjaan vielä parivauhtiin tehden sarjat 217 ja 216, millä hän on hyvin taistelussa mukana.

Oksanen ja valmentaja Sami Konsteri olivat blokin jälkeen luottavaisin mielin, vaikka tänään ailahtelua oli pelissä.
– Olen hyvin luottavaisin mielin Nikon tekemiseen ja iloisin mielin jatkamme pelejä hänen kanssaan, ja nyt pitäisi saada vielä Sanna raiteille. On tämä vaan hieno turnaus, kun paljon sarjoja tulee ja sitä myöten ylä- ja alamäkiä, siis suuren urheilujuhlan tuntua, Konsteri viestitti.

Kilpailua johtaa edelleen selvästi Etelä-Afrikan Francois Louw. Hänen johtonsa kasvoi 290 pisteeseen toiseksi nousseeseen Saksan Oliver Morigiin. Oksanen on jäänyt kärjestä reilu 400 pistettä, mutta sarjoja on vielä paljon jäljellä.

Sanna Pasanen on parhaillaan radoilla ja hän koettaa nostaa sijoitustaan. Pasanen on ennen kolmatta blokkia 26 ja jatkoon pääsee 24 sarjan jälkeen 24 parasta.

Voitte seurata kilpailuja järjestäjän sivuilta.

 

Järjestäjän sivut

 

Olli Pakonen&Henri Havusela