Suomen Keilailuliitto ja Sport Family Oy ryhtyvät yhteistyöhön, jonka tarkoituksena on hankkia yhteistyökumppaneita 2020 elokuussa Talissa järjestettäviin keilailun miesten EM-kilpailuihin.

Sport Family Oy on erikoistunut yhteistyökumppanuuksien hankintaan yrityksille sekä urheiluseuroille.

Tulevat kotikilpailut ovat näyteikkuna suomalaiselle sekä kansainväliselle keilailulle, joten myös yhteiskumppanien hankinta halutaan tehdä kattavasti ja huolellisesti. Tässä asiassa Sport Family Oy on osaamisensa ja kontaktiensa ansiosta oiva apu SKL:lle.

EM-kilpailuiden mahdollisten pääyhteistyökumppaneiden kanssa neuvottelut ovat jo täydessä vauhdissa.

– Suurella ilolla lähdemme koko Sport Family Oy:n porukka tekemään töitä Suomen Keilailuliiton kanssa. Toivottavasti saamme mahdollisimman monta yritystä mukaan, koska keilailun EM-kisoissa on historian havinaa, linjaa Sport Family Oy:n toimitusjohtaja Christian Leikkainen viitaten siihen, että Suomessa keilailun aikuisten arvokilpailut on järjestetty viimeksi juurikin Talin keilahallissa 1987, jolloin keilattiin naisten ja miesten yhteiset MM-kilpailut.

SKL:n toiminnanjohtaja Sami Järvilä odottaa myös yhteistyötä positiivisin mielin.

– Yhteistyö luo mahdollisuuden liitollemme hyödyntää tulevien EM-kisojen tuoma näkyvyys myös taloudellisesti. Sport Familyn toiminnasta ja henkilöstöstä välittyy ammattimainen tekeminen ja osaaminen, mikä on tietty tärkeää myyntihommissa, Järvilä sanoo.

Miesten EM-kilpailut keilataan Talissa 12.-23. elokuuta 2020.

Lisätietoja Sport Family Oy:n toiminnasta:

https://www.sportfamily.fi/