Sanna Pasasen toinen blokki QubicaAMF:n maailmancupissa oli todella vaikea ja hän tippui 26. sijalle. Niko Oksanen keilaa parhaillaan toista blokkiaan.

Sanna Pasanen keilasi toiseen osioon vaatimattomat pisteet 1040 kuuteen sarjaan. Peli alkoi hyvin 223 sarjalla, mutta sen jälkeen alkoi suuret vaikeudet. Toiseen sarjaan Sanna sai kokoon ainoastaan 129 pistettä ja tämän jälkeen loppupeli oli vaikeaa loppuun saakka. 1040 tuloksella hän tippui 12. sijalta 26:ksi.

Sannan peliä kuvastivat useat reiät, jotka verottivat tulosta.

– Toisen sarjan katastrofi vaikutti varmasti loppupeliin. Kuitenkin koko päivää kuvasti se, että pienistä virheistä tuli täydet rangaistukset reikien muodossa, valmentaja Sami Konsteri viestitti.

Pelit ovat vielä kesken ja Pasanen sekä valmentaja Konsteri pohtivat, että miten peli saadaan uomiin.

– Kitkainen alusta tekee sen, että pitäisi pelata ulospäin, mutta liikaa ei voi erehtyä. Jos taas pallo ei lähde tarpeeksi ulospäin, pallot ohjautuvat paksuksi. Toinen tapa on pelata väkisin alempaa, joka on Sannalle ominaisempi tapa pelata, Konsteri totesi.

Pasasen pisteen 12 sarjaan ovat 2219. Jatkopaikkaan 24 joukkoon hänellä on matkaa 37 pistettä ja aikaa sen kuromiseen kuusi sarjaa.

Naisten kilpailua johtaa USA:n Kelly Kulick pistein 2610, toisena on Malesian Natasha Roslan ja kolmantena Dominikaanisen Tasavallan Aumi Guerra.

Niko Oksanen on parhaillaan radoilla ja hän lähtee toiseen blokkiin kuudennelta sijalta.

Pelejä voitte seurata järjestäjän sivujen kautta

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen