Nord Senior Tourin Rovaniemen osakilpailu Santasport Senior Open saatiin päätökseen sunnuntaina 5.12.2021.

Karsinnassa suoritusmäärä oli huikea, melkein 400 ja viimeinen loppukilpailuun oikeuttava kuuden sarjan tasoituksellinen tulos jäi mukavan maltilliseksi 1283. Karsinnassa neljänneksi sijoittunut Veli-Matti Tissarinen (CPS) oli loppukilpailun ensimmäisessä osassa omilla lukemilla. Finaalin toisessa osassa viisi parasta pelasi match playn ja kisan kolmanneksi kipusi Björn Käldman (OPS), häviten Marko Saarnille (TuUL) niukasti 196-203 välierässä. Finaalissa nähtiin tasokas ja tasainen peli Marko Saarnin ja Veli-Matti Tissarisen välillä. Veli-Matti voitti finaali ottelun 237 – 224 ja nappasi Santasport Senior Openin voiton. Nord Senior Tour jatkuu Vuokatin osakilpailulla, joka pelataan aikavälillä 27.12.2021-13.2.2022.

Poropeukalo Verrosen heiniä

Rovaniemen Keilailuliiton 40v-juhlaturnaus Poropeukalo saatiin päätökseen sunnuntaina 12.12.2021. Kilpailusuorituksia tuli valtavasti 649 ja viimeinen kuuden sarjan tasoituksellinen tulos, joka toi loppukilpailu paikan oli 1313. Karsinnan parhaasta tuloksesta (1438) vastasi BC016-seuran Timo Uusinarkaus. Alkukilpailussa 300-sarjoja ei nähty, mutta loppukilpailussa täysosumassa onnistuivat OPS:n Valtter Verronen ja Matias Luosujärvi. Loppukilpailun ensimmäisen vaiheen jälkeen kilpailun kärjessä keilasi Valtter Verronen (OPS) selvästi muita karkumatkalla, mutta toisen vaiheen jälkeen kärjen ero tasoittui. Ennen kuuden parhaan Round Robinia neljän parhaan ero oli alle 100 pistettä ja kilpailun kärkipaikkaa piti hallussa Timo Uusinarkaus (BC016). Round Robinissa Valtter Verronen karkasi muilta voittaen kaikki vastustajat. Timo Uusinarkaus nappasi toisen sijan ja kolmanneksi itsensä taisteli Matias Luosujärvi (OPS). Tarkemmat tulokset Rovaniemen keilailuliiton sivuilla.