Senioreiden mestaruussarjan toinen kierros keilataan tulevana lauantaina Tapiolan keilahallissa Espoossa kello 11:00 alkaen.

Avauskierroksen vahvin syyskuussa oli Tampereen TKK, joka johtaa sarjaa 35 pisteen erolla toisena olevaan Porin XO:hon. Avauskierros oli tuttuun tapaan tasainen ja sijoilla 3-5 olevat joukkueet ovat 47 pisteen sisällä, eikä loputkaan joukkueet ole jääneet älyttömästi, sillä kärkijoukkue TKK:n ja sarjajumbo Kokkolan CPS:n välillä on 679 pistettä.

Toinen kierros keilataan tulevana lauantaina Tapiolan keilahallissa Espoossa kello 11:00 alkaen. Olosuhteena on Kegelin kelikirjastosta Winding Road ja se on 39 jalkaa pitkä. Olosuhteena se on vaikeustasoltaan keskitasoa, joten eiköhän Tapiolassa nähdä hyviä tuloksia niiltä joukkueilta, jotka pysyvät parhaiten olosuhteen muutoksien kanssa kärryillä. Rataolosuhteen voit katsoa uutisen lopussa olevasta linkistä.

TKK lähtee Tapiolaan tutulla joukkueella Mika Lahti, Petri Keituri, Timo Rytkönen, Jukka-Pekka Lahti. Uutena miehenä TKK:n mestaruussarjajoukkueessa debytoi viime kauden senioreiden SM-hopeamitalisti Mika Söyrinki. Myös joukkueenjohtajana TKK:ssa toimiva Erkki Koivuranta on joukkueen vahvuudessa lauantaina.

TKK:n Mika Lahti lähtee luottavaisin mielin toiselle kierrokselle sarjajohtajana.
– Hyvillä fiiliksillä tietysti lähdetään pelaamaan ja kun meidän joukkueessa kaikki pelaavat kohtalaisen paljon, niin ei ole huolta sen suhteen, ”Lenkki” totesi.

TKK:n sarjajohto on tietysti koko joukkueen panos, mutta Lahti antoi suurkiitoksen Petri Keiturille.
– Ensimmäisestä kierroksesta saamme kyllä kiittää Petri Keituria, joka keilasi kierroksella hurjalla 246,3 pisteen keskiarvolla, Mika jatkoi.

Olosuhde ei herätä Mikassa mitään odotuksia.
– Tietysti katsotaan ne käppyrät mitä paperilla lukee ja valitaan palloja vähän sen mukaan, mutta pelataan omaa peliä ja katsotaan mihin se riittää, hän päätti.

Seniorisarjoja keilataan myös ykkös- ja kakkosdivisioonan merkeissä ympäri Suomen. Tuloksia voitte seurata valtakunnansarjan sivuilta.

 

Olosuhde Tapiolassa

 

Valtakunnansarjan sivuille

 

 

Olli Pakonen