Senioreiden SM-kilpailut avattiin maanantaina 27.1. Helsingin Tapanilassa. Veteraanien SM-kilpailuiden avauserä on puolestaan Tampereella maanantaina 24.2. Linkit ilmoittautumisiin ja aikatauluihin löytyvät tämän uutisen lopusta.

Senioreiden SM-karsinta alkoi maanantaina ja kilpailujärjestäjä Kai Raittila kävi avaamassa kisaradat. Kilpailueriä löytyy joka viikko päivittäin tiistaita lukuunottamatta.

Senioreiden karsinta kestää sunnuntaihin 8. maaliskuuta saakka. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 520 ja varaukset painottuvat viikonlopuille, mutta arkipäivien erissä on vielä hyvin tilaa. Myös viikonloppujen eriin löytyy joitakin paikkoja, joten varaukset kannattaa tehdä ajoissa, jotta haluamiinsa eriin pääsee osallistumaan.

Kysynnän takia Tapanilan halli avaa viikonloppuiksi lisäeriä sunnuntain iltojen iloksi. Näihin lisäeriin peliaika on klo 18.30.

Veteraanien SM-kilpailut keilataan puolestaan Tampereella Kaupin keilahallissa 24.2.-22.3. 2020. Veteraanien SM-kilpailuihin varattuja pelipaikkoja on tällä hetkellä 1094 ja erät täyttyvät hyvää vauhtia. Peliaika kannattaa siis varata pikimmiten.

Tampereella pelieriä löytyy maanantaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Ilmoittautumaan SM-kilpailuihin pääset näistä linkeistä:

Senioreiden SM-kilpailut, aikataulut ja ilmoittautumiset

Veteraanien SM-kilpailut, aikataulut ja ilmoittautumiset

Teksti: Henri Havusela ja Olli Pakonen