Kilpailu- ja sarjavaliokunta esitti SKL:n hallitukselle, joka kokoontui tiistaina ja päätti, että tulevana viikonloppuna pelattavat senioreiden valtakunnansarjat ja Junnu Tour sekä kuunvaihteessa kalenterissa olevat liittomyllyt pyritään keilaamaan suunnitellusti.

Senioreiden valtakunnansarjoja keilataan ympäri Suomea lauantaina 24.10. SKL on päättänyt, että pelit pelataan suunnitellusti. Jos jokin joukkue ei halua pelata kierrosta, niin pelimaksut on maksettava hallille sekä ilmoitettava siitä ko. keilahalliin.

Junnu Tour keilataan Turun Kupittaalla 24.-25.10. Myös Junnu Tourin osalta päätettiin, että kilpailu viedään läpi suunnitellusti.

Liittomyllyt keilataan Riihimäellä, Tampereella ja Talissa loka-marraskuun vaihteessa ja tämän hetken tilanteen mukaan pelit pystytään pelaamaan.

Jos jokin alue etenee koronaviruksen osalta leviämisvaiheeseen, niin kilpailutoimintaa muokataan sen pohjalta. Tällä hetkellä Vaasan sairaanhoitopiiri on leviämisvaiheessa, muut alueet joko perus- tai kiihtymisvaiheessa.

Olli Pakonen