Seniorien mestaruussarjan kaudesta on jäljellä kolme sarjaa ja mitalipelit. Lauantain seitsemän ottelua Kaupin radoilla käytännössä jo sinetöivät mitalijoukkueet. Hallitseva mestari TKK voitti viisi matsiaan ja keilasi mahtavalla 876,7 keskiarvolla, mikä tekee lähes 220 miestä päälle. Päivävoitto irtosi 289 pisteen erolla GB:hen, joka voitti neljä peliä ja keilasi 852,6 keskiarvolla. Päivän kolmas oli XO kolmella voitolla viitisen sataa pistettä TKK:n takana.

Sunnuntaina keilataan vielä kolme sarjaa ennen kolmen parhaan porraspeliä. Sarja on jo käytännössä ratkennut, sillä TKK johtaa GB:tä 961 pistettä ja on siten varmistanut itselleen loppuottelupaikan. GB kohtaa välierässä Patterin, joka on 53 pistettä siitä jäljessä. Näiden kahden joukkueen välinen sijoitus voi sunnuntaina aamupäivällä vaihtua, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, sillä ne kohtaavat toisensa joka tapauksessa. Näin siksi, että neljäntenä oleva Tornados on 733 pistettä Patterin takana ja tuollaista eroa ei enää kolmella sarjalla kiinni oteta. XO on viidentenä reilut 300 pistettä neljännestä sijasta ja Mainarit vajaat parisataa lisää. Kolmen viimeksi mainitun sijoitukset voivat hyvinkin vaihtua, mutta sillä ei ole suurtakaan merkitystä, toki kunniaan ja kehumisoikeuksiin se voi vaikuttaa.

Lauantain selvästi paras keilaaja oli TKK:n ankkuri Petri Mannonen, joka kolasi Kaupin radoilla tuloksen 1695 (242,1). GB:n vastaavaa virkaa hoitanut Teemu Raatikainen teki 1602 (228,9) ja XO:n Ari-kaksikko Halme-Valaranta 1598 ja 1576.

Mannonen oli lupsakalla tuulella pelien jälkeen, eikä hänestä ollut vaikeaa saada kommentteja irti. Ei niin, että niin olisi muulloinkaan.

• Meillä koko kausi oli hyvä. Joukkueemme on laadukas ja vuorovedoin on pelejä hoidettu kotiin ja saatu hyviä voittoja. Se ei kuitenkaan auta yhtään, sillä nollista lähdetään. Olosuhde ei todellakaan ole mitenkään mahdoton pelata, voi käydä mitenkä vaan. Mutta pelitapa on mitä on, lopuksi katsotaan kuva voittaa.
  • Huomiset aamusarjat ovat valmistautumista ja lämmittelyä mitalipelejä varten.