Bowling.fi -osakilpailun voittajat selvillä.

Loppukilpailun ensimmäisessä vaiheessa keilattiin 5 sarjaa, josta 4 parasta tyttöä sekä poikaa karsiutuivat pudotuspeleihin.

Tyttöjen 4 parasta olivat Teea Mäkelä, Nasevat (1111), Mila Nevalainen, Juvel-Team (1026), Reetta Neuvonen, Nasevat (963) ja Marjaana Hytönen, Cherry (954).  Ensimmäisessä pudotuspelivaiheessa ensimmäiseksi sijoittunut kohtaa neljänneksi sijoittuneen ja toinen saa vastaansa kolmannen. Raision Nasevia edustava Teea Mäkelän ja Cherry:n Marjaana Hytösen ottelu päättyi 200 – 186 tuloksiin, Teean voittaen ottelun. Juvel-Team:n Mila Nevalaisen ja Nasevien Reetta Neuvosen ottelu päättyi 199 – 229, Reetan voittaen ottelun.

Lopullisessa finaalissa kohtasivat pari Nasevalaista, Teea ja Reetta. Ottelu oli tiukkaakin tiukempi ja puolin jos toisin tarjoiltiin voittoa. Lopputulokset 159 – 158 päättyi Teean osakilpailuvoittoon. Lopullinen järjestys: 1. Teea Mäkelä, 2. Reetta Neuvonen, 3. Mila Nevalainen ja 4. Marjaana Hytönen.

Teean mietteitä peli-ideasta.
– Alkukarsinnassa lähdin alhaalta keilaamaan joka osoittautui huonoksi ratkaisuksi. Vahvalla pallolla ylös siirryttyä peli-idea syntyi jota saikin koko päivän käyttää.

Teean kuluva kausi on ollut vaihteleva tähän mennessä. Kauden päätavoite on tulevissa SM-kisoissa.
– Aiempina vuosina olen keilannut alle oman tason, Naisten SM-kilpailuissa. Tavoitteena katkaista kierre ja keilata omaan tasoon ja pärjätä kisoissa. Nuorten SM-kilpailuihin asetan mitalitavoitteen.

Poikien 4 parasta: Rami Mukkula, AS (1194), Simon Tissarinen, CPS (1114), Sebastian Ros, Boltsi-72 (1054) ja Roni Leskinen, Bay (1043). Ensimmäisessä pudotuspelivaiheessa ottelupareina olivat Rami Mukkula ja Roni Leskinen, sekä Simon Tissarinen ja Sebastian Ros. Ramin ja Ronin ottelu päättyi 233 – 163, Ramin vieden voiton. Simonin ja Sebastianin ottelutulokset olivat 247 – 164, Simonin voittaen ottelun.

Poikien lopullisessa finaalissa kohtasivat Kouvolan AS:n Rami Mukkula ja Kokkolan CPS:n Simon Tissarinen. Ottelu oli tiukkaakin tiukempi kuten tytöillä, mutta voitosta taisteltiin viimeiseen heittoon asti. Ottelutulokset lopulta olivat 234 – 236, Simonin voittaen osakilpailun. Lopullinen järjestys: 1. Simon Tissarinen, 2. Rami Mukkula, 3. Sebastian Ros ja 4. Roni Leskinen.

Simonin mietteet päivän keilailusta.
– Pyrin yksinkertaistamaan pelilinjan ja keilaamaan nöyrää peliä.

Simonin kuluva kausi on mennyt hyvin. Menestystä on tullut ja EM-valinnan myötä on hyvä jatkaa.
– EM-kisoihin asetan mitalitavoitteen. Lisäksi tavoitteena on hyvää keilaamista sekä tulevissa SM-kilpailuissa pärjääminen.

 

Raision Keilailukeskus tarjosi mainiot puitteet niin turnauksen läpiviemiseksi kuin myös pelaajien ja huoltojoukkojen ravitsemiseksi edullisella noutopöytätarjoilulla.

 

Seuraavaksi Junnu Tour matkaa Kouvolaan 21.-22.3.2020.

Tulokset

Jani Koivukangas