Gery Verbruggen ja Elga di Benedetto keilasivat senioreiden EM-Singlen mestareiksi.

Senioreiden EM-kilpailujen toiseksi viimeisenä lajina pelattiin Singlen mitaleista. Miesten loppuottelussa Belgian Gery Verbruggen voitti Saksan Frank Öingin pistein 229-224. Myös välierät olivat tiukkoja, kun Öing voitti all eventsin voittaneen Italian Marco Reviglion luvuin 196-188 ja Verbruggen Saksan Peter Knoppin 196-187.

Naisten kulta meni puolestaan Italiaan, kun Elga di Benedetto voitti Sue Abelan loppuottelussa numeroin 203-188.
Abela oli välierässä pelipäällä, kun hän murskasi Ranskan Fely Wisniewskin luvuin 234-173. Di Benedetto puolestaan kaatoi Englannin Kim Oakley pistein 206-192.

Senioreiden EM-kilpailut päättyvät lauantaina Mastersiin, joka alkaa kello 10:00 Suomen aikaa. Ensimmäisellä kierroksella suomalaista ovat mukana Kai Virtanen, Mika Oksanen, Jarmo Sinilaakso, Tuula Tamminen ja Jaana Taavitsainen. Reija Lundén aloittaa pelit toiselta kierrokselta.