Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön jakama lisäraha vaikuttaa maajoukkuevalmennukseen ensi vuodelle, ja tässä uutisessa käydäänkin maajoukkuevalmennuksen organisointi, keskittäminen sekä vastuualueet vuodelle 2021. Tästä aiheesta on kattava uutinen vuodenvaihteessa ilmestyvässä Keilaaja-lehdessä. SKL:n Olympiakomitealta saama lisäraha  suunnataan keilailun nuorisovalmennukseen ja sen keskittämiseen Kuortaneelle.

Uutisoimme aikaisemmin Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön jakamasta lisärahasta, lue siitä tämän linkin uutisesta.

Piritta Majasta tulee nuorisomaajoukkueiden vastuuvalmentaja, kun hän palaa kesäkuussa virkavapaalta työhönsä Kuortaneen urheiluopistolle. Osa (1/3) hänen työstään sisältää jatkossa maajoukkuevalmentajan työtä.

Kevään Maja tekee maajoukkuevalmennusta nykyisen työn ohessa mahdollisuuksien mukaan. Siihen asti muun muassa urheilulukiolaisten treeneistä vastaa edelleen Heli Turja.

Maajoukkueen nuorten miesten ja junioripoikien valmentaja on Juha Immonen ja tyttöjen puolella vastaavasti Heli Turja. Päävalmenta Ahokas vastaa kokonaistoiminnasta, tehoryhmästä sekä aikuisten maajoukkueista.

Jussi Turtiainen on Tampereen harjoituskeskus valmentaja ja maajoukkuepelaajien käytettävissä, samalla Turtiainen hoitaa seurantaryhmän harjoituspäivät.

Jaana Puhakka jatkaa fysiikkavalmentajana ja Aapo Kilpeläinen psyykkisen valmentajan työssä.

Markku Veijasen ja Kai Hildénin optiovuotta ei tulla käyttämään edellä mainittujen muutosten johdosta.