Suomen Keilailuliiton näkövammaisten maajoukkueen valmentajien sopimukset päättyvät vuoden lopussa. Suomen Keilailuliitto hakee valmentajia hoitamaan maajoukkueen tehtäviä.

Haemme maajoukkuevalmentajia hoitamaan näkövammaisten maajoukkueryhmän valmennusta.

Maajoukkuevalmentajien toimenkuvana on käytännön valmennustoiminnan tekeminen maajoukkueryhmällensä. Maajoukkuevalmentajat valitsevat arvokisajoukkueet. He hoitavat ryhmiensä valmennusta, arvokilpailun valmistavan leirityksen. Valmentajan tehtävä hoidetaan oman toimen ohessa.

Hakijoille katsotaan eduksi vähintään SKL:n perusvalmentajan tutkinto. Tutkinnon/tutkintojen suorittaminen on mahdollista myös pestin aikana.

Valmentajien sopimus on mallia 1+1 -vuotinen. Toimintakausi alkaa 1.1.2020. Molemmilla osapuolilla on ensimmäisen toimintakauden jälkeen oikeus halutessaan purkaa sopimus tai jos molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ensimmäiseen toimintakauteen, jatkaa sitä.

Suomen Keilailuliitto varaa oikeuden hylätä hakemuksen tai hakemukset riippumatta niiden määrästä.

Asiasta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä toiminnanjohtaja Sami Järvilään p. 050 535 9668. Hakemukset vammaiskeilailun valiokuntaan sähköpostilla vammaiskeilailu(at)keilailu.fi

Hakemukset ja yhteydenotto on tehtävä 20.12.2019 mennessä.