Koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen pääsee jälleen ohjaaja- ja valmentajakoulutustoiminta vilkastumaan. Loppukesälle ja syksylle on sovittuna ohjaajakoulutuksia yhteensä viidelle eri paikkakunnalle. Mikäli omalla alueellasi on tarvetta ohjaajakoulutuksen järjestämiseen, onnistuvat lisäkoulutukset koulutuskoordinaattori Heli Turjan kautta!

Syksyn ohjaajakoulutukset:
Seinäjoki 8.8.2022, ilmoittautuminen ja lisätiedot: heli.turja(at)keilailu.fi (1.8. mennessä)
Rovaniemi 17.9.2022, ilmoittautuminen ja lisätiedot: paivi.uusinarkaus(at)redu.fi (3.9. mennessä)
Nurmijärvi 17.9.2022, ilmoittautuminen ja lisätiedot: heli.turja(at)keilailu.fi (3.9. mennessä)
Turku 25.9.2022, ilmoittautuminen ja lisätiedot: kai.hilden(at)kupittaankeilahalli.fi (11.9. mennessä)
Tampere 12.11.2022, ilmoittautuminen ja lisätiedot: heli.turja(at)keilailu.fi (30.10. mennessä)

Ohjaajakurssi on hyödyllinen kenelle tahansa lajin parissa viihtyvälle. Olit sitten aktiivikeilaaja tai valmennustoiminnasta kiinnostunut; ohjaajakurssilta saat ajantasaista lajitietämystä omien taitojesi kehittämiseen sekä starttipaketin kannustavaan ohjaamistoimintaan.

Ohjaajakurssin suoritettuasi voit toimia mm. aluevalmentajana tai hyvänä ohjaajana esimerkiksi keilailukerhotoiminnassa. Tälle vuodelle ohjaajakurssimateriaalisto on hieman päivittynyt, joten vaikka olisit käynyt kurssin joskus menneisyydessä, ei ole estettä ilmoittautua mukaan uudelleen!

Kaikki kurssit toteutetaan päivämuotoisina. Hinta 75 euroa sisältää päivän aikana tapahtuvan ohjauksen ja ratamaksut sekä materiaalit kurssin jälkeen käyttöösi. Lisäksi myöhemmin tullaan järjestämään ohjaajakurssin käyneille tarkoitettuja lisäkoulutuksia, joista kahteen pääset mukaan saman summan siivittämänä.

Kootusti kaikista kursseista lisätietoa antaa koulutuskoordinaattori Heli Turja (lomalla 23.6.-25.7.). Kurssit järjestetään, mikäli ne kerryttävät tarpeeksi osanottajia viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Mikäli ohjaajakurssisi on jo takana päin, ei ole syytä unohtaa syksyn valmentajakoulutuksia! Ilmoittautuminen tarkkuuslajien yhteiselle 1. tason koulutukselle päättyy 31.8.2022 ja 2. tason koulutukselle 31.12.2022. Näistä sekä ohjaajakursseista lisää täältä!

 

Simo Uosukainen