Striking Against Breast Cancer -sekaparikilpailun on voittanut edellisvuoden tapaan EJ Tackett. Tänä vuonna hänen parinaan pelasi kokenut Diandra Asbaty. Kilpailun voitosta käytiin kova ja lopulta tasainen kamppailu, joka ratkesi aivan viimeisillä heitoilla. Neljä paria oli mukana voittokamppailussa ja viisi parasta paria olivat 50 pisteen sisällä lopputuloksissa.

Viidenneksi sijoittuneet Shannon Sellens ja Wes Malott jäivät 49 pistettä Tackettista ja Asbatysta. Dasha Kovalova ja Ryan Ciminelli olivat lähellä voittoa, kun heille aukesi sijoitussarjassa mahdollisuus, jos voittaisivat Jakob Butturffin ja Stefanie Johnsonin. Matsi kuitenkin kääntyi Butturffille ja Johnsonille Ciminellin jätettyä kymppiruudun ensimmäisellä heitollaan kolme keilaa pystyyn. Tupla olisi vaadittu voittoon. Butturff ja Johnson tulivat toiseksi ja Kovalova ja Ciminelli neljänneksi. Ciminellin tupla olisi pakottanut Tackettin myös tuplaan, mutta kun kaatoa ei tullut, riitti Tackettille ehjä ruutu voittoon. Kolmannelle sijalle keilasivat Bryanna Cote ja Chris Via, jotka olivat kilpailun johdossa ennen sijoitussarjaa.

Edellisessä uutisessa oli väite, että kahdeksan parhaan round robin pelattaisiin baker-systeemillä, mutta se keilattiinkin ihan normaalisti, eli jokainen keilasi omaa sarjaansa.

 

Tulokset

 

PWBA-kausi päättyy Dallasissa, jossa keilataan PWBA Classic Series – Dallas. Tiistaista torstaihin keilataan Dallas Classic, perjantaista sunnuntaihin Pepsi Classic ja maanantaista tiistaihin keilataan Tour Championship. Dallas Classicissa ja Pepsi Classicissa keilataan kaksi kertaa kuuden sarjan karsinta, josta 12 parasta keilaa round robinin ja siitä viisi parasta pääsee pudotuspeleihin. Tour Championship taas pelataan edellisten kilpailujen karsintojen pisteiden perusteella 24 parhaan kesken ja pelitapana 24 pelaajan round robin, jonka jälkeen viisi parasta pudotuspeleihin. Tour Champioshipin voittaja ansaitsee itselleen kauden 2022 viimeisen majortittelin.

 

PWBA:n sivuille

BowlTV

 

Eliisa Hiltunen

Kuva: SABC-facebook