Striking Against Breast Cancer Doubles -kilpailu keilataan tänä viikonloppuna Copperfield Bowlissa Houstonissa. Kilpailun karsintaa keilataan tänään ja huomenna, jatkopelit sunnuntaina. Parit pelaavat neljässä erässä seitsemän sarjan karsinnan, josta 40 paria etenee sunnuntain jatkopeleihin. Sunnuntain jatkopeleihin päässeet parit pelaavat 5 sarjaa ja siitä kahdeksan parasta paria pelaa baker-formaatilla kahdeksan sarjan round robinin, jonka jälkeen voittaja on selvillä. Karsinnan tulokset seuraavat mukana koko kilpailun ajan, joten jokaisella heitolla on merkitystä.

Viime vuoden hallitseva voittajapari on Danielle McEwan/EJ Tackett, josta McEwan ei ole tällä kertaa mukana kilpailussa ollenkaan. Tackett pelaa tänä vuonna parikilpailun Diandra Asbatyn kanssa. Ensimmäinen karsintaerä on juuri saatu päätökseen ja kilpailua johtavat Bryanna Cote 1543 ja Chris Via 1702. Suomalaisia ei ole mukana kilpailussa.

Sekaparikilpailua voi seurata BowlTV:n kautta ja muuta tietoa löytää parhaiten facebookista.

 

Tulokset

 

Eliisa Hiltunen

 

P.S. McEwan on Tasmaniassa keilaamassa Jason Belmonten kotihallissa järjestettävää Devil’s Lair -kutsukilpailua, jossa ovat mukana myös Daria Pajak, Jesper Svensson, Kyle Troup, Ashley Riley (paikallinen tähti) ja tietenkin Belmo itse.