Jarno Lahden ja Tomas Käyhkön toinen peli USBC Mastersissa ei juuri antanut riemun aihetta. Molemmat miehet keilasivat yhtä sarjaa lukuun ottamatta vaisua peliä. Kumpikin teki toiseen sarjaan reilut 230, mutta kaikki muut jäivät alle parin. Käyhkön tulos viiteen sarjaan oli 983 (196,4) ja Lahden 956 (191,2). Lahti on yhteistuloksellaan 1943 tulosluettelossa kolmannella sadalla ja Käyhkö lukemallaan 1865 sata pykälää alempana. Jarno nousi toisella sarjallaan jo päälle parin yhteistulokseen, mutta kahden viimeisen sarjan reilut sataviisikymppiset pudottivat hänet melko syvälle. Tämän illan blokissa ei karsintaraja noussut lainkaan, vaan se on edelleen reilut 40 pistettä yli paritason. Toki tuo on vasta teoreettinen lukema, kun kaksi ryhmää on vielä pelaamatta. Eli Lahdelle jää viimeiseen viiden sarjan peliin sata pistettä jahdattavaa. Hänen viestinsä pelin jälkeen olikin lähes epätoivoinen: ”Keilaus oli tänään paljon parempaa kuin eilen, mikään ei vaan toiminu. Reuna vuosi ja keskeltä ei saanut mitään liukua. Huomenna pitäis saada iso peli, mutta ei ole mitään ideaa millä sais pisteitä aikaseks 🤷🏼‍♂️”

Myöskään Käyhkön peli ei kirvoittanut hurraahuutoja, vaikka tulosta tuli sata pistettä enemmän, kuin eilen: ”Ei lähtenyt ei. Nyt tuntui, että tuossa voisi hyvin sata päälle keilata, mutta ei tullu. Isoja rataeroja, vaikea keli, paljon kitkaa ja omilla vahvuuksilla keilaaminen ei oo oikein mahdollista. Nyt alkaa jo tarvita tohon aika älyttömän tuloksen, jos jatkoon haluaa päästä.”

Osku Palermaa ja Santtu Tahvanainen keilaavat oman pelinsä hoitamattomilla radoilla iltamyöhällä. Kolmas ryhmä pelaa aamuyöllä Suomen aikaa.

 

Pekka Korpi

Kuva: USBC

USBC:n tulospalvelusivuille