Porissa keilattiin lauantaina senioreiden mestaruussarjan neljäs kierros. Tampereen TKK vei kierroksen selvästi ja nousi sarjakärkeen.

Porissa ainoastaan Tampereen TKK pelasi yli parivauhtia, kun heidän joukkuekeskiarvonsa oli 836,7. Tamperelaiset olivat kovalla pelipäällä, sillä seitsemästä ottelusta tuli kuusi voittoa. Ainoa tappio tuli toisessa pelissä Helsingin Jyrällä luvuin 751-781.

TKK:n hyvä päivä vei heidät kierrosvoittoon 428 pisteen marginaalilla toiseksi keilanneeseen Kokkolan CPS:n, joka voitti päivän aikana viisi peliä, mutta heidän joukkuekeskiarvonsa oli yli 40 pistettä vähemmän. Päivän kolmas oli Jyrä.

Henkilökohtaisissa tuloksissa paras oli Helsingin GB:n Timo Raatikainen 225,1 pisteen keskiarvolla. Toiseksi paras oli senioreiden mestaruussarjadebyytin tehnyt, entinen miesten maajoukkueen luottopelaaja Petri Mannonen 224,3 pisteen keskiarvolla ja kolmanneksi paras neljä sarjaa keilannut Jyrän Marco Karvinen, 219,5.

Kokonaistilanteessa TKK nousi kärkeen ja heidän sarjajohtonsa on nyt 513 pistettä. Toisena on kärjessä ennen Porin kierrosta ollut Varkauden Mainarit. Seuraavilla sijoilla muutaman kymmenen pisteen sisällä tulevat hallitseva mestari Helsingin GB ja Porin XO. Näiden neljän joukkueen jälkeen on eroa reilusti, sillä viidentenä oleva Jyrä on jäänyt porilaisista 799 pisteellä.

Runkosarjaa on jäljellä vielä yksi kierros, joka pelataan Jyväskylässä 7.3. Viiden kierroksen jälkeen kuusi parasta jatkavat jatkosarjaan ja sijoille 7-8 jääneet pelaavat karsinnassa senioreiden 1-divisioonan parhaiden kanssa.

Koko kauden pelaajapörssin kärjessä on Mannonen 224,3 keskiarvolla, toisena on Mainareiden Juha Immonen seitsemän sarjaa pelanneena 224,0 ja kolmantena Tapiolan Patterin Kimmo Huurinainen neljä sarjaa pelanneena 218,0. Kaikki kauden pelit pelanneista paras on Mainareiden Ari Jehkinen, joka on summannut kauden 28 peliin keskiarvon 217,1.