Mainareiden Tomas Käyhkö voitti Mikkelin Keilakukossa pelatun Syyskisan. Käyhkön voitto oli selvä, mutta jännitystä tässä St.Michel Bowlersin järjestämässä kilpailussa riitti viime sarjaan saakka. Katsojia hellittiin siinäkin, että radoilla nähtiin miesten ja naisten hallitsevat Suomen mestarit eli Tomas Käyhkön lisäksi Kouvolan AS:n Essi Pakarinen.

Loppukilpailussa keilattiin kuusi sarjaa Tomas Käyhkö kaatoi koko illan tasaisen varmasti ja korkealla tasolla. Mutta kisan alkusarjoissa kärkikaataja vaihteli. Jyväskylän JBC:n nuori Leevi Salonen johti ensimmäisen sarjan (259) jälkeen, St.Michel Bowlersin loistavasti aloittanut Hannu Pesonen oli kärjessä kahden sarjan tuloksellaan 518 mutta sen jälkeen Tomas Käyhkö otti paikkansa keulassa pitäen sen loppuun saakka.

Tomas Käyhkö keilasi hienon sarjakimaran 248, 247, 267, 224, 253 ja 235. Yhteistulos 1474 tarkoittaa kovaa yli 245 pisteen sarjakeskiarvoa. Käyhkö nousi siis kolmannessa sarjassa kärkeen, tosin eroa Leevi Saloseen oli vain alle 20 pistettä. Viidennessä sarjassa Käyhkö lisäsi etumatkaansa mutta lopullinen ratkaisu tapahtui vasta viimeisessä sarjassa.

Toiseksi tuloksella 1373 sijoittunut Leevi Salonen pelasi hienosti yli 20 pistettä omaa keskiarvoaan parempaa peliä. Kolmanneksi sijoittunut Hannu Pesonen on ollut syksyllä hyvässä iskussa ja nyt mies aloitti kovilla sarjoilla. Loppupelikin sujui yhtä sarjaa lukuun ottamatta hienosti ja Pesonen otti kisan kolmostilan tuloksellaan 1324.

Seuraavat sijat nappasivat Boomin Matti Laitinen (1293) ja Teemu Oinonen (1292), St.Michel Bowlersin Saija Korhonen (1288), AS:n Essi Pakarinen (1269) ja Boomin Jaakko Oinonen (1259). Teemu Oinonen pudotti alkukilpailussa ylivoimaisesti parhaan tuloksen 1303 viiteen sarjaan – puhdas keskiarvo oli lähes 252 ja mukana oli yksi 299 pisteen sarjakin.