Senioreiden EM-kilpailujen naisten Singlen ensimmäisessä erässä Tuula Tamminen keilasi viidenneksi tuloksella 1168.

Singlen avauserän ehdoton nimi oli Malta Sue Abela, joka keilasi mahtituloksen 1343. Kärkinaisen takana oli tasaista. Tuula Tamminen keilasi erässään viidenneksi pistein 1168. Tammisen peli lähti hieman yskien käyntiin, sillä toiseen sarjaan tuli ainoastaan 162 pistettä. Hyvinkääläinen petrasi kuitenkin peliä ja 233 päätössarjallaan nosti sijoituksen erässään viidenneksi.
Tammisen all events pisteet 3514/18 sarjaa riittävät helposti Masters-finaaliin.

Tamminen ei ollut perjantain peliinsä kovin tyytyväinen.
– Vaikeaa oli saada kunnollisia heittoja ja sitten kun sai, niin ei tullut oikein kaatoja. Reikiä tuli, mutta onneksi sain muuten paikattua. Mastersiin lähden hyvällä mielin, hän kertoi.

Pia Palviaisen peli ei ottanut luonnistukseen koko päivänä. Valitettavasti heikko peli Singlessä pudotti hänet mitä suurimmalla todennäköisyydellä pois Masters-finaalista. Palviaisen Singleosuus toi 996 pistettä.

Palviasen all events pisteet ovat 3199/18 ja hän on keskiarvolla mitattuna tällä hetkellä sijalla 30. Masters-finaaliin jatkaa 14:30 erän jälkeen 24 parasta.
Toisessa Single-erässä keilaavat Jaana Taavitsainen ja Reija Lundén.