Suomen Keilailuliitossa puheenjohtajana vuoden 2020 alussa aloittanut Olli Hossi kirjoittaa omaa blogiaan SKL:n sivuilla noin kerran kuukaudessa. 

Hossi haluaa  pitää SKL:n jäsenistön ajantasalla ja tuoda omat mietteensä läpinäkyvästi esille. Lisäksi puheenjohtajan blogikirjoitukset julkaistaan SKL:n Facebook-ryhmässä, jotta jäsenistö pääsee osallistumaan ottamalla blogikirjoitusten aiheisiin kantaa. Tarkoituksena on lisätä keskustelua keilaajia koskevissa asioissa.

Hän itse kirjoittaa aiheesta ensimmäisessä blogitekstissään näin:

”Moni on kaivannut vanhaa keskustelupalstaa takaisin ja nyt tämä uudelleen toteutetaan juuri tuon FB-sivun kautta. Useilla on jo Facebook-tunnus ja halutessaan sen voi jokainen helposti perustaa, jolloin voi alkaa kommentoida esim. tätä tekstiä tai mitä tahansa keilailuliiton uutisointia omalla nimellään. Kommentoidakseen liiton palstalla ei siis tarvitse ollaan kenenkään FB-kaveri ja lukeakseen viestejä ei tarvitse edes olla Facebookissa.

Jos tarvitsette neuvoa tämän uuden keskusteluforumin käytöstä voitte myös kysyä kavereiltanne tai vaikkapa suoraan liitosta keilailuliitto@keilailu.fi.  Mitään mainostuskanavaa emme siitä halua, mutta muuten toivon, että käytätte jatkossa liiton FB-sivustoa nostamaan esiin ja keskusteluun erilaisia tärkeitä keilailuasioita. Jos et jostain syystä halua kuitenkaan käyttää tätä uutta keskustelukanavaa, voit myös  toki laittaa muuten palautemailia liittoon yo. osoitteeseen tai suoraan minulle olli.hossi@keilailu.fi.”

Puheenjohtajan blogi löytyy SKL:n sivuilta, kun klikkaat etusivun yläreunasta Keilailuliitto-pääotsikon alta alaotsikkoa Puheenjohtajan blogi. Tässä suora linkki:

Puheenjohtajan blogi