Suomen molemmat joukkueet nostivat tasoaan eilisen jälkeen joukkuekilpailussa ja keilasivat hienosti karsinnan loppuun, mutta molemmilla välierässä seinä nousi pystyyn vastustajien pelatessa loistavasti.

Tyttöjen välierä Venäjää vastaan ratkesi pitkälti siihen, että  Polina Shutova yhdeksän kaatoa alusta ja hirmusarjan 279. Kun myös All Event -tuloksissa kolmantena oleva Victoria Kashirskaya keilasi 223 pistettä, oli Suomen joukkue ahtaalla.

Tyttöjen välierän tulokset

Venäjä 856 – Suomi 778

Vasilisa Rudakova 161
Polina Shutova 279
Daria Nedoseeva 193
Victoria Kashirskaya 223

Pinja Laukkanen 167
Roosa Pusa 193
Mila Nevalainen 204
Peppi Konsteri 214

Poikien välierää ennen oli tiedossa, että Ruotsin poikien pelaaminen on ollut läpi turnauksen kovalla tasolla. Robin Ilhammar ja Carl Eklund ovat All Eventin toisella ja kolmannella sijoilla, minkä lisäksi kaikki ruotsalaispojat mahtuvat All Eventin 15 parhaan joukkoon.

Välierässä Suomen pojat eivät pystyneet vastaamaan ruotsalaisten kovaan vireeseen, eivätkä ruotsalaiset tehneet helppoja virheitä. Välierä ratkesi oikeastaan jo viidessä ensimmäisessä ruudussa.

Poikien välierä

Ruotsi 933 – Suomi 792

Carl Eklund 244
Alex Joki 199
Loke Molander 267
Robin Ilhammar 223

Rami Mukkula 202
Luukas Väänänen 209
Simon Tissarinen 188
Jani Soukka 193

Pojat nostivat tasoaan upeasti eilisen jälkeen pelasivat todella vahvan toisen blokin, josta kaikki pelaajat  voivat olla ylpeitä mitalin lisäksi. Oli hienoa nähdä, kuinka poikien joukkue osoitti olevansa kärkitasoa tässä turnauksessa.

Linkki: Seurasimme aikaisemmin päivän tapahtumia tässä uutisessa 

Rami Mukkula pelasi loistavan joukkuekilpailun. Joukkueen ensimmäisenä pelaajana heittänyt Mukkula teki upean tempun ja aloitti päivänsä 300 pisteen sarjalla, kun joukkue tarvitsi kipeästi pisteitä. 300 pisteen sarja on arvokilpailuissa harvinaista herkkua ja Mukkulan täydellinen sarja oli tässä turnauksessa ensimmäinen.

– Pirun ylpeä olen meidän koko joukkueesta. Me tehtiin tänään se mitä piti, ja mentiin neljän parhaan joukkoon. Se 300 sarja tuli sillä, että luotin itseeni tänään todella paljon ja siihen, että pelaamme tänään hyvät pelit. Toinen juttu oli se, että lähdin tänään keskittymään hyviin heittoihin ja niitä sain tehtyä lähes koko päivän. Kaikki meidän pelaajat tiesi tänään mitä tehdään ja keskityttiin hyvin tekemiseen, Mukkula sanoo.

Arvokisatulokas Mukkula keilasikin kolmeen sarjaan tänään 752 pistettä ja joukkuekisan kuuteen sarjaan 1375 pistettä.  Hän nousi All Event pisteissä kuudenneksi, 12 sarjaan 2676 pistettä 223 pisteen keskiarvolla.

Tilburgissa keilataan vielä parhaillaan joukkuekilpailuiden loppuotteluita

Tulokset 

Livestream