Veteraanien valtakunnansarjoissa keilattiin torstaina toinen kierros. Mestaruussarjassa vuorossa oli ykkös- ja kolmoslohkojen välinen ja kakkosen sisäinen kierros. Jokaisessa lohkossa on ykkönen hieman irti muista.

Ykkösen ja kolmosen välinen kierros keilattiin Vaajakoskella Hutungin hallissa. Ykköslohkossa jyväskyläläinen JBC lähti kotikierrokselleen piikkipaikalta ja hyvin meni myös nyt. JBC oli toisenkin kierroksen tehokkain, vaikka kuudesta ottelusta kertyikin neljä voittoa ja kaksi tappiota. Mutta kun muut eivät tuota parempaan pystyneet, venyi JBC:n sarjajohto ennen kakkoseksi noussutta Pietarsaaren Drottia 459 pisteeseen. Drott nousi kakkoseksi neljänneltä paikalta, vaikka voittoja kertyi vain kolme, millä saldolla tuli kierroksen kolmossija. Kakkoseksi tällä kierrokselle keilasi toinen pietarsaarelaisjoukkue FoBK neljällä voitolla. TKK putosi kakkostilalta neljänneksi, kun se onnistu voittamaan vain kaksi matsiaan.

Päivän parhaat keskiarvot kirjasi kärkikolmikko JBC 675,0, Drott 660,5 ja FoBK 654,2. Muut joukkueet jäivät noista lukemista vähintään parikymmentä pistettä. Päivän parhaan sarjan merkkasi TKK, joka pelasi kolmannessa sarjassa Tiimiä vastaan 743-577 voiton. Henkilökohtaisesti parhaiten keiloja kaatoi FoBK:n Karl Johan Forsell, joka nuiji kuuteen sarjaan tasoitustuloksen 1393. Puhdas keskiarvo hänellä oli 222,2.

Kakkoslohko keilasi keskenään Turussa, eli siis viisi sarjaa. Lohkon kärjessä jatkaa Lohjan RäMe, joka kärsi kauden ensimmäisen tappionsa vasta syksyn kahdeksannessa sarjassa, kun Hangon Ha-Hy voitti tiukan matsin 650-632. Tuo tappio jäi RäMe:n ainoaksi, mutta kierrosvoittoon tuo ei kuitenkaan riittänyt. Vain yhden tappion kärsi myös Ha-Hy, joka vei kierrosvoiton niukalla 25 pisteen erolla. Kakkosena ollut Tornados voitti vain kaksi matsiaan ja vaikka se säilyttikin kakkospaikkansa, on ero RäMe:en venähtänyt jo 315 pisteeseen. Ennallaan säilyneen kärkitrion täydentää Keravan Jackpot, mutta vain yhden voiton myötä kärki on karannut jo lähes 500 pisteen päähän.

Päivän parasta peliä esitti Ha-Hy keskiarvollaan 672,8. RäMe jäi viisi pistettä, kolmanneksi keilasi helsinkiläinen HVV keskiarvollaan 643,6. Sekä Tornados, että Jackpot kaatoivat paremmin keiloja, mutta HVV:n kolme voittoa oli tuossa suhteessa ratkaiseva. Paras sarja, 728, merkattiin RäMe:lle. Ha-Hy jäi tuosta vain yhden pisteen.

Henkilökohtaisesti tehokkain oli RäMe:n Seppo Eskolin lukemallaan 1128. Sepon puhdas keskiarvo oli 219,6.

Lohko kolmonen siis pelasi ykköstä vastaan Hutungissa. Kierros oli erittäin tasainen, kolme joukkuetta voitti neljä otteluaan ja neljäskin kolme. Nämä neljä joukkuetta mahtoivat kierroksella sadan pisteen sisään. Ykköseksi keilasi Riihimäen Takatasku, jonka sarjasijoitus ei kuitenkaan noussut kuin sijalla, viidennestä neljänneksi. Vain 19 pistettä hävisi ensimmäisen kierroksen voittanut Boltsi-72 Helsingistä. Tuo kakkossija vankisti Boltsin sarjajohtoa urakalla, kun toisena ja kolmantena olleet Purilaat ja Tiimi epäonnistuivat pahasti jääden kierroksen häntäpariksi. Purilaat säilytti kakkospaikkansa sarjataulukossa, mutta ero Boltsiin venähti 254 pisteeseen. Tiimi ei voittanut Hutungissa yhtään peliä ja valahti sarjataulukon viimeiseksi. Kolmanneksi nousi Kuopion Rojjaas, 411 pistettä Boltsin perässä.

TaKu voitti neljä peliään ja keilasi keskiarvoa 637,5. Boltsi-72 jäi siis 19 pistettä ja Rojjaas 50. Kolmen voiton Falcons Lahdesta jäi TaKu:sta 72 pistettä ja keilasi toiseksi parasta peliä 635,5 keskiarvolla. Päivän paras sarja, 753, merkattiin Purilaille. Tuolla tuloksella se sai päivän ainoan voittonsa.

Lohkon parhaan henkilökohtaisen tuloksen teki Falconsin Veijo Auer, 1356. Hänen puhdas keskiarvonsa oli 210,0. Boltsin Veijo Ylitörmä hävisi tuloksessa neljä pistettä, mutta kun hänellä oli selvästi vähemmän ikähyvityksiä, tuli puhtaaksi keskiarvoksi 221,3.

Kauden kolmas kierros keilataan 12.12. Ykköslohko keilaa Pietarsaaressa sisäisen kierroksen. Kakkonen ja kolmonen kisaavat keskenään Lahdessa.