WBT:n osakilpailu Kuwait International Open saatiin päätökseen keskiviikkona ja miehissä voittoon ylsi Englannin Dominic Barrett, joka kuittasi itselleen 50 tuhannen dollarin pääpalkinnon. Finaalissa hän voitti islantilaisen Arnar Jonssonin sarjavoitoin 2-0.

Kilpailussa oli käytössä World Bowlingin uusi pistelaskujärjestelmä, jossa kaadosta sai 30 pistettä ja paikosta kymmenen pistettä+avausheitolla kaadetut keilat. Lisäksi kymppiruudussa ei ole uudella laskujärjestelmällä ylimääräistä heittoa.

Suomalaisista miesten kilpailuun osallistuivat Osku Palermaa sekä Mika Koivuniemi. Palermaan lopullinen sijoitus oli 14:s ja Koivuniemi 23:s.

Palermaa aloitti finaalivaiheen ensimmäisen viiden sarjan osion upeasti 300 pisteen sarjalla ja oli tämän osion kuudenneksi paras tuloksella 1301.

Kilpailun karsintavaiheessa 11. sijalle keilannut Koivuniemi puolestaan vältti finaalien ensimmäisen vaiheen ja oli mukana vasta toisella finaalikierroksella mukana. Suomalainen keilailulegenda kuitenkin karsiutui tässä vaiheessa oltuaan toisen finaaliosion 14:s, kun kahdeksan parasta jatkoi kolmannelle kierrokselle. Palermaa nappasi tuon kahdeksannen sijan ja eteni jatkoon.

Palermaan tie nousi pystyyn kolmannella kierroksella, ja hän sijoittui 14. sijalle viiden sarjan tuloksella 1214. Jonssonin ja Barrettin lisäksi ratkaisupeleihin jatkoivat Kanadan Mitch Hupe, Venezuelan Ildemaro Ruiz ja Hong Kongin Michael Mak.

Naisissa karsintavaiheen neljä parhaiten sijoittunutta keilasivat naisten finaalit. Voiton korjasi USA:n Danielle McEwan, joka voitti finaalissa maanaisensa Liz Johnsonin murskaavasti 268-190.