Finnish Masters -turnauskiertue jatkuu tulevana lauantaina Talissa, kun kauden kolmas Ranking -osakilpailu keilataan kello 10:00 alkaen. Osakilpailuun on vielä pelipaikkoja vapaana.

Parhaiten kisatunnelmaan pääsee paikan päällä seuraamalla. Mikäli ei ole mahdollisuutta tulla paikalle, niin SKL lähettää kilpailun Youtube -kanavalta ja 18 parhaan pelit näkyvät Elisa Viihde Sport 1:ltä. Selostuksesta vastaavat tuttuun tapaan Pertti Tapola ja Timo Palermaa.

Kauden kolmanteen Ranking -osakilpailuun voi ilmoittautua nettivarausjärjestelmän kautta perjantaihin kello 18:00 saakka. Linkki ilmoittautumiseen löytyy uutisen lopusta.

Tämän jälkeen vapaita paikkoja voi kysellä hallilta puhelimitse numerosta 044-7004301.

Pelimaksu 130 euroa suoritetaan Talin keilahallin kassalle lauantaina ennen pelin alkua.

Pelitapa kauden kahdesta ensimmäisestä osakilpailusta poiketen on tulospainotteinen.

– Näyttää siltä, että tulosta suosiva pelitapa ei ole niin haluttu, kuin cup-muotoinen, kuten aiemmin syksyllä tehty kysely ounastelikin, kilpailunjärjestäjän edustaja Kai Virtanen toteaa.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että kaikki pelaajat saavat pelata vähintään yhdeksän sarjaa, sillä kuuden sarjan ensimmäisen osion jälkeen 72 parasta jatkavat kolme sarjaa. Hyvällä kolmen sarjan blokilla voi napata lisäpalkinnon, vaikka peli ei muuten kulkisikaan, kun kilpailussa palkitaan viisi parasta kolmen sarjan blokkia (1 palkinto/pelaaja).

Rataolosuhde kolmannessa osakilpailussa on 41 jalkaa pitkä. Tarkemmat säännöt ja rataolosuhteen voit katsoa alla olevien linkkien kautta.

Kilpailu on viimeinen isompi tapahtuma Talissa ennen tammikuussa 2020 keilattavaa Brunswick Ballmaster Openia. Ranking jatkuu taas 25.1.2019 Ballmaster-juhlaturnauksen jälkeen.

 

Ilmoittautuminen

Säännöt

Rataolosuhde

 

Olli Pakonen/Kai Virtanen