Viimeisenä pelipäivänä perjantaina MM-kisat jatkuivat 4-henkisien joukkuein loppuotteluilla baker-pelitavalla. Jossa taas pelattiin kaksi sarjaa ja jos sarjavoitot olivat tasan niin pelataan kahden ruudun uusinta.

Veteraaninaiset aloittivat ensin ja erinomaisesti kahden sarjan ottelunsa, jossa ankkurina oli Hillevi Huhta. Joukkue sai paikkoja joka ruutuun, josta erityismaininta Aila Koiviston hienosta 1-2-10 -paikosta. Vasta ankkuri Terttu Kohtanen rikkoi sarjan tekemällä kaadon, johon Hillevi jatkoi tuplalla. Kun samalla Kolumbia heitti 9-ruutuun missin, riitti Hilleville voittoon paikko 10-ruutuun, jonka hän myös teki. Tulos Suomelle 198-187 ja vähintään varmat uusintaruudut

Toiseen sarjansa Kolumbia aloitti vahvasti paikko-kaato linjalla, kun sen sijaan Suomi aloitti kolmella tyhjällä. Kun vielä loppuun tuli kaksi tyhjää oli Kolumbian toisen sarjan voitto jo ajoissa selvä. Sarja meni tuloksin 195-148 Kolumbialle.  Näin ollen tuli kahden ruudun uusinta. Uusinnassa Hillevi-Terttu heitti sarjan 9/6/9 mutta, kun Kolumbia sai 9/X81 meni voitto Kolumbiaan tuloksin 35-39.

Hopea joukkueen Riitta Björkengren oli iloinen ensimmäisen sarjan onnistumisista mutta toisen sarjan Kolumbia pelasi paljon paremmin. Kaikkiaan maajoukkueen ensikertalainen oli iloinen kolmesta mitalistaan. Pelaajia näissä ensimmäisissä naisveteraanien kisoissa oli toki vain 16 ja maita 8 ja täydellä joukkueella vain kaksi maata eli juuri Suomi ja Kolumbia mutta kolmesta MM-mitalista voi kuitenkin olla iloinen.

Veteraanimiesten finaalissa Suomen joukkue Juha Hård-Rauli Raita-Leif Enfors-Jouko Kuossari ei nyt saanut parastaan irti. Jokaisella tuli tänään tyhjiä ja jonot olivat harvassa. Kun Saksa pelasi perusvarmaa peliä koko ajan, oli se selkeästi finaalin parempi tuloksin 190-176 ja 200-146.

Pelin jälkeen Rauli Raita totesikin, että kunnon kisaa ei nyt saatu, kun peli ei joukkueelta sujunut. Mutta kun joka tapauksessa mitalijoukkueen kuvassa killu joka kaverilla kolme mitali oli hymy loppujen lopuksi herkässä. Mitaleita Suomi sai veteraanien kisoissa hienosti 10 kpl (singlessä 4, parikisassa 3, sekajoukkueessa 1, joukkueissa 2), joista kultaisia kaksi (miesten single ja pari). Veteraanimiehissä pelaajia oli näissä historian ensimmäisissä MM-kisoissa kaikkiaan 26 ja maita 10, joista joukkuekisan osallistui 5 maata. Koronan teki tässä varmasti oman veronsa.

Päävalmentaja Jarmo Ahokas kommentoi, että jatkossa IBF:n olisi syytä etukäteen varmistaa, että sekä miehissä että naisissa joukkueita on vähintään 8-12 kisoissa, jotta turnaus on täysimittainen. Toisaalta nytkin kisat osoittivat maailmalle, että kilpaurheilunakin laji sopii kaikenikäisille, saanut veteraanijoukkueen jäsenet harjoittelemaan ja myös kotimaassa on ollut näihin MM-peleihin ollut paljon kiinnostusta. Jatkossa nämäkin kisat voivat kasvaa, jos asiat hoidetaan hyvin ja Suomen ja muiden maiden järjestäjille antama rakentava kritiikki otetaan huomioon.

Seuraavat aikuisten MM-kisat ovat jo ensi syksynä World Team Cup 4-henkisin joukkuein, ja Talin EM-kisat tammikuussa on Euroopan karsinta sinne. Lopullista pelipaikkaa, joukkueiden kokonaismäärä ja karsintakiintiötä Euroopalle ei IBF ole kuitenkaan vielä päättänyt.