Kalifornialainen Stephanie Zavala harppasi jälleen yhden askeleen lähemmäs Vuoden Tulokkaaksi nimitystä, kun hän voitti Reno Classicin vuoden kolmanneksi tittelikseen. Finaalisarjassa kaatui ykkössijoitettu Bryanna Cote 207-194.

Ensimmäisessä porraspeliottelussa vastakkain oli kaksi lajin kiitotähteä, Kelly Kulick ja Stefanie Johnson. Viimeisenä pudotuspeleihin selviytynyt Johnson otti voiton 205-189 ja eteni välierään Zavalaa vastaan. Tuossa matsissa nuoruus ja raikkaus oli kokemusta vahvempi, kun ensimmäistä kauttaan naisten kiertueella keilaava Zavala voitti 233-194 vei paikan loppuottelussa.

Zavala oli turnauksen karsinnan ykkönen, kiitos lähinnä komean ensimmäisen kuuden sarjan pelin, 1451 (keskiarvo 241,8). 12 parhaan round robinissa komennon otti Cote, joka pelasi seitsemän ensimmäistä otteluaan tappiotta, kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Vaikka loppua kohti pari häviötä tulikin, vei hän porraspelien korkeimman askelman 72 pisteen erolla ennen Zavalaa. Konkariosastoon luettava Kulick nousi yhdeksän voittonsa myötä kolmannelle sijalle. Neljännen loppupelipaikan vei Johnson. Erot kärkipäässä olivat melko selvät, Cote vei ykkössijan 72 pisteellä, Kulick jäi Zavalasta 43 pistettä ja Johnson kolmannesta sijasta 90 pistettä.

Englannin Verity Crawley keilasi hienosti round robinin ensimmäisen puolikkaan ja nousi siinä vaiheessa kakkoseksi. Toinen puolisko ei sen sijaan onnistunut, hän voitti kuudesta matsistaan vain yhden ja putosi lopulta viidenneksi jääden jatkopaikasta selvänlaisesti 72 pisteellä. lopputuloksissa eurooppalaiset olivat peräkkäin, Saksan Birgit Noreiks kuudentena, Puolan Daria Pajak seitsemäntenä ja Latvian Diana Zavjalova kahdeksantena.

Zavalalle voitto oli siis jo vuoden kolmas ja tuolla hän käytännössä naulasi itselleen tittelin Vuoden Tulokas. Hän nousi myös korkealle, kun valitaan Vuoden Keilaajaa. Molemmat nämä tittelit valitaan syksypelien jälkeen, jota on jäljellä vielä kaksi kilpailua. Jo keskiviikkona alkaa Pepsi Classic, jonka pelitapa on sama, kuin nyt päättyneessä kilpailussa. Kauden päättää PWBA Tour Championship, johon pääsee mukaan 24 parasta Reno Classicin ja Pepsi Classicin karsintojen, yhteensä 24 sarjaa, perusteella. Tour Championship keilataan viikonlopun aikana.