Kreikan Haniassa tiistai alkoi joukkueen johtajien palaverilla. Rataolosuhteeksi julkaistiin 41 jalkaa pitkä hoito, jossa öljyä on 27,95 mL. (olosuhdetta ei ole vielä päivitetty kisasivustolle)

Palaverin jälkeen Suomen pelaajat Juho Rissanen ja Eliisa Hiltunen harjoittelivat viimeisen kerran ennen huomenna keskiviikkona alkavia pelejä.

Päävalmentaja Jarmo Ahokas kommentoi olosuhteesta seuraavasti;

– Aika helppo olosuhde. Sinänsä harmi, että on enemmän keilojen lähtemisestä nyt kiinni kuin osumisista. Voisi olla vähän vaativammatkin kelit tällaisissa arvokisoissa. Kokeiltiin montaa eri ideaa harjoituksissa, jotta saataisiin keilat liikkumaan parhaiten, koska osuminen ei todellakaan tuota ongelmaa. Luottavainen fiilis jäi lähdettäessä huomenna alkaviin peleihin.

Tiistai iltana on vuorossa vielä avajaiset.

Kisat starttaavat keskiviikkona klo 10.00 alkavalla miesten kahdeksan sarjan peliosiolla. Juho Rissanen pelaa tässä ensimmäisessä erässä. Eliisa Hiltunen aloittaa omat kisansa 14.00 alkavassa pelierässä.

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole tiedossa Livestriimauksesta eikä Online Scoringista. Kisojen etenemistä voi seurata tuloslinkistä (päivitys sarjoittain) sekä pelierien jälkeen SKL:n verkkosivun uutisoinnista.

Kisajärjestäjän sivuille

ECC:n aikataulu

Tuloksiin

Lane Map Guide

 

Sami Järvilä