Talin Keilahallissa oli paljon väkeä ja odottava tunnelma perjantaina iltapäivällä, kun Brunswick Ballmaster Openin 50-vuotisjuhlaturnauksen avauserä polkaistiin käyntiin. Radoilla nähdään avauspäivänä paljon kotimaisia huippukeilaajia.

Kilpailu aloitettiin klo 14.00 alkaen niin kutsutulla early bird -erällä, jossa nähdään täydet 72 pelaajaa. Avauserässä pelaa kirjava joukko keilaajia, kun mukana on naisia ja miehiä eri ikäluokista sekä myös nuoria keilaajalupauksia.

Jo avauserässä nähdään myös viime vuoden Ballmaster Openin voittaja Joonas Jehkinen sekä useita muita huippukeilaajia, kuten kolminkertainen Ballmaster-voittaja Pasi Uotila. Radoilla nähdään myös Suomen Keilailuliiton tuore puheenjohtaja Olli Hossi.

Ulkomaalaiset keilaajat saapuvat sankoin joukoin ensi viikolla, mutta jo avauserässä mukana ovat Latvian Elvijs Udo Dimpers sekä Ruotsin Carl Eklund.

Kaikki avauserän keilaajat näet tästä linkistä.

Perjantaina keilataan toinenkin, nuorille keilaajille räätälöity erä klo 18.00 alkaen.

Kisajärjestäjä lähettää sivuillaan Ballmaster Openin tapahtumia suorina lähetyksinä Pertti Tapolan ja Timo Palermaan selostuksella torstaina 9.1. alkaen. Lisäksi neljän parhaan pudotuspelit lähetetään TV2:lta suorana lähetyksenä sunnuntaina 12. tammikuuta.

SKL seuraa päivittäin kilpailun tapahtumia tarkasti ja tiedottaa tapahtumista paikanpäältä.

Kisajärjestäjän sivu 
Tulokset 

Henri Havusela